Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нидерландски гранд набеляза Пламен Андреев

26 август 2024, 13:19 часа • 675 прочитания

Нидерландски гранд е набелязал вратаря на Левски Пламен Андреев. Става въпрос за тима от Ротердам – Фейенорд. Това съобщи местното издание 1908.nl. Според информациите шефовете на нидерландския тим искат да привлекат 19-годишния български страж още до края на трансферния прозорец.

Фейенорд иска Пламен Андреев

Във Фейенорд Пламен Андреев е гласен за заместник на Джъстин Бейлоу. Титулярният вратар на ротердамци е пред трансфер в английския Саутхемптън. Поради тази причина шефовете на клуба търсят млад и перспективен страж, който да го замени под рамката. Очаква се трансферът на Бейлоу да стане факт тези дни и ръководството на Фейенорд веднага да стартира преговори с Левски за правата на Андреев.

Фейенорд ще трябва да извади сериозна сума за Андреев

Наскоро Пламен Андреев преподписа договора си с Левски като е обвързан с клуба до лятото на 2026-та. Това означава, че „сините“ ще искат сериозна сума, за да се разделят със своя юноша. Вратарят е оценен на 2 милиона евро.

Преди началото на сезона пък „сините“ привлякоха заместник на младежкия национал на България – Матей Маркович. Именно хърватинът бе гласен за титуляр от Станислав Генчев, но получи контузия още в първия мач срещу Локомотив София. Маркович обаче вече е напълно възстановен и е готов да бъде отново част от стартовата единайсеторка.

По-рано днес Левски обяви изходящ трансфер.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес