Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-скъпото лятно попълнение на Лудогорец аут за реванша срещу Олимпия

28 юли 2023, 12:35 часа
Реклама

Лудогорец получи лоши новини преди реванша с Олимпия Любляна от втория квалификационен кръг на Шампионска лига, след като най-скъпото лятно попълнение на „орлите“ Квадво Дуа със сигурност отпада от двубоя. Нападателят получи контузия в първата среща в Разград и няма да бъде на разположение на Ивайло Петев за ответния мач.

Квадво Дуа се контузи още в началото на мача с Олимпия

Дуа получи контузия още в самото начало на срещата и се наложи да бъде заменен принудително. По първоначални прогнози той има увредени връзки на десния глезен. Днес нападателят ще премине обстойни медицински прегледи, които ще покажат колко време ще му е необходимо, за да се възстанови от травмата.

Ивайло Петев

Лудогорец плати 3 милиона евро за Дуа

Квадво Дуа пристигна в Лудогорец от германския Нюрнберг като разградчани платиха 3 милиона евро за правата му. Липсата на нападателя срещу Олимпия Любяна ще бъде сериозен удар по амбициите на „орлите“, тъй като другият новопривлечен офанзивен футболист – Руан Крус все още няма картотека за евротурнирите. По този начин Ивайло Петев остава само с един човек в предни позиции – Матиас Тисера.

ОЩЕ: Сундберг за трансфера в Лудогорец: Трябваше да помисля за себе си

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес