Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец набеляза вратаря на конкурент от Първа лига, „орлите“ все още мълчат за оставките

10 октомври 2023, 10:01 часа • 1806 прочитания

Лудогорец е набелязал вратаря на тим от Първа лига. Става въпрос за стража на Ботев Пловдив – Хидайет Ханкич. Това разкриха колегите от „Тема спорт“. Ръководството на „орлите“ не е доволно от представянето на Серджио Падт и Симон Слуга под рамката и поради тази причина търси нов човек на този пост.

Хидайет Ханкич се представя доста стабилно в Ботев

29-годишният Ханкич е в Ботев Пловдив от лятото на 2021-ва, когато пристигна от румънския Ботошани. До момента той е изиграл общо 44 мача за „канарчетата“ във всички турнири, в които е успял да опази мрежата си „суха“ 18 пъти.

Хидайет Ханкич

Той има договор с пловдивчани до лятото на 2026 година, като е оценен на 400 хиляди евро. Очаква се в следващите месеци Лудогорец да стартира преговори за привличането на Ханкич.

Никой не знае какво се случва в Лудогорец

Собствениците на Лудогорец Кирил и Георги Домусчиеви пък все още не са обявили дали приемат подадените от оперативното ръководство и треньорския щаб оставки. Както е известно, след резила срещу Нордселанд всички директори, както и Петев и неговите помощници хвърлиха оставки. За момента обаче не се знае дали те са приети или не.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Лудогорец стана евроидиот заради родната действителност

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес