Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски - Ботев Враца: Кога и къде да гледаме първия мач на "Герена" от новия сезон в Първа лига?

26 юли 2024, 07:15 часа • 1623 прочитания

Българският гранд Левски излиза тази вечер за първия си домакински мач от новия сезон в Първа лига. "Сините" посрещат тима на Ботев Враца в мач от втория кръг на шампионатаа, като ще се надяват да затвърдят доброто си представяне от първия кръг.

Левски - Ботев Враца: ТВ и начален час

На старта на сезона Левски разгроми Локомотив София с 6:1 като гост, за да запише най-изразителната си победа в историята в среща от първи кръг на шампионата. Станислав Генчев и неговите възпитаници са надъхани да повторят това представяне и срещу врачанския тим.

Левски

В колко часа започва срещата на "Герена"

Ботев Враца стартира кампанията си с поражение от Ботев Пловдив с 1:3 у дома. Врачани едва оцеляха през миналия сезон и се надяват да се класират по-високо през тази кампания. Двубоят между Левски и Ботев Враца започва в 20:15 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи мача от Първа лига

Срещата на стадион "Георги Аспарухов" ще бъде излъчена пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще дава срещата между Левски и Ботев Враца, е Diema Sport. Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите Левски - Ботев Враца НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес