Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кошмар за Лудогорец: Оперираха най-скъпата лятна покупка, аут е за дълго

31 юли 2023, 11:00 часа
Реклама

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев получи много лоши новини преди реванша от втория квалификационен кръг на Шампионска лига срещу Олимпия Любляна. Причината е, че най-скъпата лятна покупка на „орлите“ Квадво Дуа е претърпял операция днес и ще бъде аут от терените за дълго време. Това разкри техническият директор на разградчани Козмин Моци.

Лудогорец плати 3 млн. евро за Квадво Дуа

Дуа получи удар в глезена още в самото начало на първия мач с Олимпия. Нападателят бе заменен принудително в 7-ата минута като първоначалните прогнози сочеха, че има проблем в връзките. Оказа се, че травмата не е никак лека и той трябва да се подложи на хирургическа интервенция. Днес той е бил опериран в Португалия, като очакванията са Дуа да се завърне на терена най-рано след два месеца.

Квадво Дуа

Ивайло Петев има опции в предни позиции

Моци говори пред медиите преди заминаването на Лудогорец за Любляна за реванша. Румънецът допълни, че Ивайло Петев има опции в предни позиции, макар те да не са много. Въпреки това Моци очаква, че всеки, който влезе в игра за „орлите“ ще се раздаде максимално за постигане на целите.

„За съжаление, Квадво Дуа е контузен. Днес е претърпял операция в Португалия. Очаквам той да се възстанови. Старши треньорът има опции там, за съжаление по-малко. Няма значение кой играе и кой започва. Трябва всеки да дава всичко от себе си. Около два месеца ще сме без Дуа", обясни Моци.

ОЩЕ: Десподов, Текпетей и поне още трима - чистката в Лудогорец започва.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес