Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Искам да ги бием всички!": Бруно Акрапович се завърна в българския футбол

16 октомври 2024, 11:54 часа • 649 прочитания

Бившият треньор на Локомотив Пловдив и ЦСКА - Бруно Акрапович, официално се завърна в българския футбол! Босненският специалист застана начело на тима на Хебър Пазарджик и обяви, че иска да бие всички отбори в първенството. Той ще опита да отлепи Хебър от дъното на таблицата в Първа лига.

Бруно Акрапович застана начело на Хебър Пазарджик

"Поканиха ме на среща, разбрахме се за един разговор. България е нещо особено за мен, тук имам много приятели, затова съм тук, леко се работи тук. Първото и най-важно нещо е футболистите да повярват в своите качества, да покажем на противниците, че ние няма да се предаваме. Най-важното е да си вярват", каза Акрапович.

Бруно Акрапович

Босненецът ще има и допълнителна задача извън мъжкия отбор

Официалният дебют на Акрапович ще бъде срещу Черно море във Варна. Освен работата в първия отбор, босненецът ще работи и за развиването на детско-юношеската школа в Пазарджик. Бруно наследява на поста Веселин Великов, който бе освободен след спечелените едва 7 точки в 11 мача от началото на сезона.

"Искам да ги бием всички", каза Акрапович, който напусна българския футбол след странно уволнение от ЦСКА още при управлението на Гриша Ганчев. В последните три години Акрапович работи за различни отбори в чужбина, а сега отново избра да се завърне в България, където вдигна две последователни Купи с Локомотив. 

В същото време пък Локомотив Пловдив опитва да разтрогне с Любослав Пенев, който обаче иска тлъста неустойка от клуба.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес