Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Генчев продължи със закачките с ЦСКА: Всички знаем претендентите за титлата, два отбора отпаднаха (ВИДЕО)

03 октомври 2024, 13:38 часа • 655 прочитания

Наставникът на Левски Станислав Генчев отново намекна, че не смята ЦСКА за претендент за титлата през този сезон. Треньорът на "сините" гостува в новия клубен подкаст "Гласът на Левски", като цялото му участие ще бъде излъчено днес (3 октомври) от 16 часа. А сега от "Герена" публикуваха кратък коментар на Генчев по една от актуалните теми в последните дни.

Станислав Генчев отново намекна, че ЦСКА не е претендент за титлата

Припомняме, че Станислав Генчев си размени словесни престрелки с треньора на ЦСКА Александър Томаш, като първо заяви, че не смята "червените" за претендент за титлата, а после каза, че този отбор на ЦСКА е "продължител на Литекс и Чавдар Етрополе". По-късно Генчев заяви, че не е имал за цел да се заяжда, а само да поправи изказване на Томаш.

Станислав Генчев

Според Генчев още два отбора са отпаднали от битката за титлата

Попитан дали му се е променила листата с кандидатите за шампионската титла, Генчев отговори лаконично, че всички знаят кои са претендентите, но няма да ги назовава, за да няма обидени. Той единствено каза, че още два отбора са отпаднали от битката.

"Мога да кажа, че два отбора отпаднаха, но да не им казвам имената - да не се обидят и те. Защото видяхте каква престрелка се получи без причина по медиите. Аз имам своето мнение. Предполагам, че и 99% от хората в България знаят кои ще са претендентите за титлата. Не е нужно аз да го казвам", заяви Генчев.

ОЩЕ: "Благодаря, Бойко" и Мило в Левски: Защо сега, г-н Сираков? (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес