Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Генчев отрече слухове за халф на Левски и каза как ще приключи селекцията (ВИДЕО)

13 юли 2024, 22:44 часа • 4282 прочитания

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев даде своето мнение след последната контрола на "сините" срещу Макаби Нетаня. Специалистът отрече слуховете за продажбата на Джавад ел Джемили и разкри, че ръководството на столичния гранд търси нов централен защитник. Наставникът обясни от какво не е останал доволен в мача.

Генчев каза от какво не е доволен след последната контрола на Левски

“Ако изключим двете грешки, които допуснахме в защита, много елементарни голове допуснахме в нашата врата. Това не ми хареса. В предните мачове го нямаше това нещо. В атака създадохме много голови положения, вкарахме два гола, но и там има доста неща, които можем да желаем и можем да подобрим със сигурност. Казах, че още не сме на 100% готови, но доволен съм първо от проверката, защото противникът ни игра изключително агресивно, по-дефанзивен стил, нещо което ни очаква в българското първенство”, започна Генчев след хикса на Левски с Макаби Нетаня.

ВАР-ът на Actualno

Ел Джемили остава в Левски

“В Левски няма титуляри и резерви. Джавад беше контузен по време на подготовката, пропусна приятелската среща със Септември, след това игра само 30 минути с Черно море, защото не беше напълно възстановен. Когато един футболист тренира сериозно, това нещо се пренася и в мача и искам всички футболисти да се отнасят по този начин. За Джавад няма оферта. Той е важен играч за нас”, отрече слуховете за Джавад ел Джемили треньорът на Левски.

Новите в Левски

“Мустафа Сангаре е назад с подготовката. Той е тренирал само една седмица с отбора. Искахме само да усети атмосферата, как се играе на “Герена". Икена е много добре подготвен физически. На него му трябва повече игрова практика. През тази седмица не беше с нас, трябваше да пътува за виза и се върна едва вчера", разкри той.

Станислав Генчев иска централен защитник

“Търсим централен защитник. Имаме нужда от по-голяма конкуренция там. Може би с един централен защитник ще приключим селекцията. Всичко е възможно. Хубаво е, когато един треньор има вариативност и добри играчи”, завърши Станислав Генчев.

ОЩЕ: Човешкият живот няма цвят: Страхотен жест от Левски към талант на ЦСКА (СНИМКА)

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес