Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА привлича още четирима нови през зимата

01 октомври 2024, 10:24 часа • 397 прочитания

Ръководството на ЦСКА възнамерява да привлече поне още четирима нови футболисти през зимния трансферен прозорец. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Както е известно, до момента „армейците“ взеха 12 нови играчи, но плановете на шефовете не спират дотук.

На кои позиции търси играчи ЦСКА?

Според информациите ръководството на ЦСКА готви трансферна офанзива през зимата и клубът няма да бъде никак пасивен на пазара. „Червените“ търсят играчи на няколко позиции – краен защитник, полузащитник и крило. Ръководството на столичния гранд вече работи по намирането на футболисти на въпросните постове като идеята на шефовете е те да повишат значително конкуренцията в отбора.

ЦСКА

ЦСКА гледа играчи и на други постове

Не е изключено ЦСКА да опита да се подсили и с централен защитник, плеймейкър и централен нападател. За привличането на играчи на тези позиции обаче ще се решава в малко преди отварянето на зимния трансферен прозорец. Причината е, че в момента отборът разполага с достатъчно играчи на тези постове и ръководството на тима и треньорския щаб се надяват, че настоящите футболисти ще подобрят представянето си и няма да се налага да им се търсят заместници.

ОЩЕ: "Пас към миналото": Как Кайзера премина от ЦСКА в Левски и стана "син" герой (ВИДЕО).

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес