Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Авторът на шедьоврите за ЦСКА: Преди 10 години станах световен шампион като нападател (ВИДЕО)

18 февруари 2024, 21:26 часа • 3269 прочитания

Героят за ЦСКА в двубоя с Ботев Враца Тибо Вион даде мнението си след победата на "армейците". Крайният защитник не скри своята радост от отбелязаните две попадения и припомни, че е играл като нападател при триумфа си с Франция на световно първенство до 20 години.

"По-добре не може да бъде": Героят Тибо Вион

"Важното е, че започнахме отлично този полусезон. След отличната подготовка, това бе добър сигнал какво ще покажем през пролетта. Разбира се, в личен план съм много щастлив, защото бием с 3:0, а аз вкарах два гола. По-добре не може да бъде", не скри Вион след успеха на ЦСКА над Ботев Враца.

ОЩЕ: На финалната права: Нападател на ЦСКА минава медицински прегледи в новия си клуб (СНИМКА)

ВАР-ът на Actualno

Тибо Вион е ставал световен шампион като централен нападател

"Не мога да кажа, че нападателите не са си свършили работата. Веднъж те вкарват, веднъж ние или халфовете. Наистина играх като централен нападател преди и станах световен шампион до 20 години с Франция, но това вече е в миналото. Откакто съм в България, съм играл на всички позиции, но мисля, че като флангови играч се чувствам най-добре", спомни си французинът, подтикнат от интервюиращия журналист.

Разликата между "Васил Левски" и "Армията"

"Добра подготовка, добри неща в контролите, сега всичко зависи от нас да надграждаме и да направим отличен полусезон. Разликата е, че ние чувстваме подкрепата, но на "Армията" повече се усеща атмосферата. Нямаме избор освен да се адаптираме", завърши крайният бранител на ЦСКА.

ОЩЕ: Стана ясно кой ще е първият сринат сектор на "Армията"

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес