Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Александър Томаш: ЦСКА ще подходи сериозно с Добруджа, няма да правим големи промени

28 октомври 2024, 16:44 часа • 328 прочитания

Наставникът на ЦСКА Александър Томаш обяви, че неговият отбор ще подходи сериозно срещу тима на Добруджа на старта на участието на "червените" в тазгодишното издание на Купата на България. Треньорът увери, че няма да прави големи промени в състава, с който излиза за първенството.

ЦСКА няма да подцени Добруджа

"Коренно различен турнир. Ще подходим доста сериозно. Не трябва да има подценяване от наша страна. Добружда показва доста добри игри - отбор, който иска се опитва да играе футбол. Ще направим един празник на града. Мисля, че наскоро обновиха тревното покритие и ще играем на добър терен", заяви Томаш.

"Няма да правим големи промени. Във всеки един мач трябва да доказваме себе си, да доказваме, че имаме добър отбор, така че няма да прибегнем до много промени. Не сме ние хората, които определяме часа. Ние се съобразяваме с това, което ни е зададено. По-добре за публиката е, ако мачът бе в почивен ден."

Александър Томаш

"Мачът с Левски е в миналото"

"Това са обстоятелствата и трябва да се съобразим с тях. Зависи с това, днес имаме път, утре сутринта искам да видя как са футболистите. Аз за себе си съм наясно. Ние имаме мач с Добруджа и аз гледам натам. Мачът с Левски е в миналото. Интересува ме бъдещето", добави още той.

“Нямам притеснения. Мисля, че всеки един футболист, който е в ЦСКА, трябва да доказва себе си, независимо от обстоятелствата. Трябва да покажем, че сме гъвкави и че можем да излезем от всяка една ситуация. Най-важното е да възстановяваме футболистите след всеки един мач.

Във всеки един мач излизаме за победа. Обстоятелствата, които ще се случат, зависят и от нас, така че, да, готвим се (б.ред - за дузпи и продължения). Ще работим мач за мач, ден за ден. Ние подобряваме физическите си данни, но за сметка на възстановяването. Футболистите се влагат, дават всичко от себе си", завърши Томаш.

ОЩЕ: "Пас към миналото": Подвигът на сливенските войводи, които обезвредиха Стоичков, Костадинов и ЦСКА

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес