Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

И Били Айлиш заяви, че ще гласува за Камала Харис (ВИДЕО)

18 септември 2024, 09:59 часа • 513 прочитания

Поп мегазвездата Били Айлиш и нейният сътрудник и брат Финиъс О'Конъл заявиха, че ще гласуват за вицепрезидента Камала Харис, с което отбелязаха най-новата голяма подкрепа на знаменитости за кандидата на демократите. "Днес е Националният ден за регистрация на гласоподавателите и ние ви молим да се присъедините към нас и да отидете на iwillvote.com, за да проверите статуса си и да гласувате по-рано, както правим ние", каза О'Конъл в специално видео.

Посланията във видеото

Още: "Само по значими президенти се стреля": Тръмп с първа поява след поредната атака

"Гласуваме за Камала Харис и Тим Уолц, защото те се борят за защита на нашата репродуктивна свобода, нашата планета и нашата демокрация", каза Айлиш в същия клип.

"Не можем да позволим на екстремисти да контролират живота ни, свободите ни и бъдещето ни. Единственият начин да спрем тях и опасната програма на Проект 2025 е да гласуваме и да изберем Камала Харис", заяви О'Конъл. "Гласувайте така, сякаш животът ви зависи от това, защото зависи", посочи Айлиш. Двамата призоваха феновете си да гласуват по-рано.

Айлиш е поредният световноизвестен поп изпълнител, който подкрепя Харис, след като миналата седмица Тейлър Суифт обяви, че подкрепя вицепрезидента, слагайки край на месеците спекулации дали суперзвездата ще сподели възгледите си преди изборите, припомня БГНЕС.

Още: Microsoft предупреди: Русия засилва дезинформацията срещу кампанията на Харис

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес