Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Клозетна кампания

09 май 2013, 10:27 часа
Реклама

Проглушиха ни ушите с тези подслушвания. Като черни станции са. Цялата кампания на левичарите (а тук освен БСП са и Атака, и Кунева, и ДПС, и ВМРО, а защо не и Костов) премина под знака на недоказани твърдения и измислени признания. Лошо режисирана дивотия. На върха на която, като венец на кампанията, е клозетната диверсия по време на подслушването в Борисовата къща, изфабрикувана от безапелационно доказания, че го има, център за подривна дейност на "Позитано" 20.

Дни наред стратезите на скандала занимаваха населението с дилемата - Борисов ли е бил човекът, който е ползвал тоалетната по време на скандалния разговор, или някой от гостите му - продажният Кокинов или предателят Найденов, използвал момента, докато се облекчи, да си свали освен гащите и микрофоните.

Не им стигнаха на сценаристите клозетните изпълнения, обаче! И продължиха с фрапиращите разкрития. Някакъв уникално тъп бивш шеф на РДВР в Стара Загора, като част от сценария, разбира се, хвърли бомбата, че Цветанов лично разпореждал кого да подслушват, нареждайки го директно на подслушвачите. Нещо повече - Цветанов лично раздавал на левентите със слушалките и листчета с имената на нарочените за подслушване. Пълна лудост. Защото няма мислеща глава, която да повярва, че министърът на вътрешните работи лично ще слезне 2-3 нива в йерархията и подобно на крупие ще раздава картите. Лично ще назначава нарядите и дежурствата на слухтящите.

Друг пък, още по-умен бивш висш ченгесар, озлобен до Бога, че е изритан в пенсия, пробута на населението, при това със сериозно лице, внушението, че Цветановото МВР (пак този злодей Цветанов!) за 3,5 години успяло чрез подслушване да разбие десетки семейства, клеветейки съпрузи, че изневеряват.

Пак по личното указание и след инструктаж от министъра Цветан Цветанов. Че БСП с е готова на всичко заради властта, две мнения по въпроса няма. Лошото е, че на техните опасни за държавата игри се хващат и останалите партии. Не защото им вярват, а и те заради властта. И кой казваше, че в България "коалиция" била станала мръсна дума! Като една здрава коалиция с БСП действат и Местан, и Сидеров, и Кунева, и Костов, както и абсолютно безнадеждните за парламента ВМРО, Бинев, НДСВ, и т.н., и т.н. Колкото по-дребни и политически жалки, толкова по-злобни и политически алчни.

За власт. Всички срещу ГЕРБ. Без изключение. Нещо като РОТФРОНТ. Кой твъреше години наред, че в българския политически живот за консеснсус въобще не можело да се говори. Железен е политическият консенсус срещу партията, която единствена за 23 години се опита нещо да промени. Предизборен консенсус - здрав и непоклатим.

Както беше казал Остап Бендер за перспективата на един подобен заговор: "Кенеф команда!"...

Автор: Валентин Стоев

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес