Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тренирай с Ванко Pump&Run в сърцето на Балкана

23 август 2024, 12:08 часа

На 8 септември, неделя, в Троян ще гостува спортистът Иван Георгиев, познат в публичното пространство като Ванко Pump&Run, който ще проведе тренировка на открито в лесопарк „Турлата“.

За Ванко здравословното хранене и спортът са начин на живот. Той е основател на уникалната методика PUMP&RUN, която комбинира силови упражнения с лека атлетика. Методиката му помага на всички хора, трениращи по нея, да се чувстват и изглеждат добре, без да изпадат в крайности.

Ванко е спортист, survivor (припомняме, че той е участник в риалити предаването “Survivor - „Скритият идол”), инфлуенсър, баща. Към днешна дата профилът му в социалната мрежа Instagram има над 54 хил. последователи. Създател е на Youtube канала „Здрави на 100%“, в който му гостуват доказани експерти, професионални атлети от различни дисциплини и известни лица, за които повечето хора не предполагат, че отделят голяма част от ежедневието си в здравословни рутини.

Ванко ще проведе тренировка на открито с любителите на спорта в Троян и ще покаже своя начин да поддържа добра физическа форма, здравословен и пълноценен начин на живот.

Каним всички желаещи да се срещнат и тренират с Ванко Pump&Run на 8 септември, неделя, в 18 ч., в лесопарк „Турлата“.

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес