Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Този чай от дафинов лист върши чудеса за ставите

29 януари 2024, 10:03 часа
Реклама

След 50-те започват болки в ставите, особено в колената. Всеки търси различни решения. Едното от тях е отвара от дафинов лист, гарантирано, че ще подобри работата на ставите.

Моля, не забравяйте, че тази статия е само за информационни цели. Непременно се консултирайте с Вашия лекар.

Малко за полезните свойства на отвара от дафинов лист.

Отварата от дафинов лист има толкова много полезни свойства.  Не напразно дафиновият лист е бил толкова почитан в Древен Рим и Гърция. Това растение, помага при почти всичко, с което обикновеният човек може да се сблъска.

На първо място отварата има успокояващи свойства. Може да се добави към ваната или просто да се постави наблизо. Изпаренията му ще отпуснат нервната ви система и ще я успокоят.

Дафинов лист при кашлица - доказано средство назад в годините

Отварата от дафинови листа има добър диуретичен ефект. Това ви позволява да премахнете застоялите течности от тялото и да стимулирате загубата на тегло.

Високи дезинфекционни свойства има отварата от дафинов лист.

Преди това чаят помага да се отървете от гъбичките по краката. Просто запарвайте листата и всяка вечер миете краката си в тях. Само за седмица гъбичките изчезнаха.

Какво трябва да направите, за да помогне чая от дафинов лист на ставите?

Лекар съветва: да се приема отвара от дафинов лист в продължение на една седмица. След това следете ефекта и ако проблемите продължават, след пауза от 4 дни повторете седмичния прием на отварата.

Ако използвате отварата ежедневно в продължение на една седмица, тя ще прочисти тялото ви от излишните соли, които се отлагат в ставите с възрастта.

Какви са резултатите?

След като се използва отварата две седмици - визуално нищо не се случва с коленете, но на ниво тяло се усеща, че скърцането, което постоянно съпътстваше е изчезнало. И най-важното, вече няма болка сутрин, след сън, която ни е мъчило дълго време.

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес