Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лятото е по-забавно с промоционалната кампания на Мини Заем

19 юли 2021, 12:06 часа

За пореден път от кредитна компания Мини Заем имат изненада за своите нови и редовни клиенти. От компанията стартират лятна промо кампания, в периода на която предоставят всички свои кредитни продукти с 20% отстъпки от разходите.

Кога стартира промоционалната кампания?

От 19.07.2021 година всеки, който реши да поиска кредит от Мини Заем ще му бъде предоставен с 20% отстъпка. Кампанията ще продължи до 14.08.2021 година. Отстъпките са за всички онлайн кредити (до заплата и на вноски), а от тях могат да се възползват всички клиенти на кредитната институция.

Как се кандидатства за заем с отстъпка?

Няма никакви допълнителни условия, освен едно - кредитът да бъде поискан в периода на активност на кампанията. Кандидатстването се извършва изцяло онлайн, през платформата на Мини Заем, одобрението идва след минути, а сумата се предоставя и в рамките на деня.

Кой може да се възползва от лятната промо кампания?

Лятна кампания на Мини Заем е предназначена за всички кредитоискатели, които имат нужда от малка финансова помощ и искат да я получат с добри отстъпки от разходите.

Защо от Мини Заем предлагат кредити с отстъпка?

От компанията са наясно, че има периоди от годината, в които клиентите ѝ се нуждаят от малко повече помощ, за да реализират желанията си. Лятото е един от тези периоди. Това е време, в което на всеки му се иска да си отпочине добре, да направи ремонт на дома или да започне с подготовката на учениците за наближаващата учебна година. Затова всяка година от Мини Заем стартират лятна промо кампания, в периода на която предлагат своите кредитни продукти с големи отстъпки.

Компанията има над 10 - годишен опит в кредитирането и е един от водещите кредитодатели в страната. За всички години, през които е на кредитния пазар, Мини Заем се е доказала като компания, която предлага кредити онлайн при прозрачни условия и с едни от най-ниските разходи.

 

Илиана Симеонова
Илиана Симеонова Отговорен редактор
Новините днес