Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Карлос Алкарас: Кога и къде да гледаме 1/4-финала в Маями?

28 март 2024, 07:00 часа
Реклама

Голямата звезда на България в световния тенис Григор Димитров излиза срещу номер 2 в ранглистата на ATP Карлос Алкарас в сблъсък от 1/4-финалите на турнира от сериите Мастърс 1000 в Маями с награден фонд 8.9 милиона долара. Двубоят се очаква с голям интерес от всички почитатели на спорта.

Димитров - Алкарас: ТВ и начален час

Във вторник вечер Гришо направи уникален обрат срещу Хубер Хуркач и си осигури мач с испанеца Алкарас, който от своя страна подчини Лоренцо Музети с 2:0. До момента хасковлията и 20-годишният талант са се изправяли четири пъти един срещу друг. Балансът е 3-1 в полза на Карлос Алкарас, но пък Димитров победи при последната им среща в Шанхай.

ОЩЕ: Карлос Алкарас: Григор Димитров е много труден съперник, трябва да покажа най-добрия си тенис

Пас към миналото

В колко часа започва мачът на Гришо срещу Алкарас

Сблъсъкът на българина и и шампиона от Уимбълдън ще се проведе по време на вечерната сесия на "Hard Rock Stadium". Той е трети в програмата и ще започне не преди 1:00 наше време (29.03). Гришо ще опита за първи път в кариерата си да стигне 1/2-финалите в Маями.

Коя телевизия ще дава Григор Димитров - Хуберт Хуркач

Двубоят ще бъде предаван и пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще излъчи сблъсъка, е Max Sport 1. Ако нямате възможност да гледате срещата, то можете да проследите Димитров - Алкарас НА ЖИВО в Actualon.com! ОЩЕ: Извънземният магьосник Григор Димитров смаза №2 в света Карлос Алкарас! (ВИДЕО)

ОЩЕ: Гришо: Най-накрая, този турнир бе като криптонит за мен, чакам с нетърпение мача с Алкарас

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес