Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ученичка от Елин Пелин спечели награда от конкурс на Държавната агенция за закрила на детето

14 ноември 2022, 11:29 часа
Реклама

На 11 ноември 2022 г. Държавната агенция за закрила на детето награди победителите в националния конкурс за видеа и фотографии „Гаранция: #щастливо детство“, който Агенцията организира. Конкурсът беше насочен към всички деца от 10 до 17 години, разделени във възрастови групи 10-13 и 14-17 години и в две категории – за фотография и видео, които да отговарят на темата: "Кога, къде и с кого съм най-щастлив".

Специална награда от конкурса на ДАЗД във възрастова група 14-17 години в категория "Видео" получи Мария-Магдалена Тихомирова от гр. Елин Пелин. Наградата ѝ бе връчена от вицепремиера и министър на труда и социалната политика г-н Лазар Лазаров. Мария-Магдалена е талантлив млад състезател и успешен спортист в Бадминтон клуб "Ракет Спийд". Тя благодари за подкрепата на своя личен треньор и председател на клуба г-н Гергин Ангелов и на видео оператора г-н Ивайло Миланов, без които нямаше да се случи това изживяване!

Наградите за всички деца, победители в конкурса, бяха осигурени от "Виваком", компания "Смарт Органик", верига ресторанти "Хепи", компания "Бенефит системс", от Програма „Развитие на човешките ресурси“ и от Държавната агенция за закрила на детето.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес