Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Община Елин Пелин обявява конкурс по повод 8 март - Денят на жената

09 януари 2023, 10:43 часа
Реклама

Община Елин Пелин обявява Фотографска изложба на тема „Жените на Шоплука днес" по повод 8 март – Международния ден на жената.

Изложбата ще се осъществи по идея на граждани и в основата ѝ е да се представят жените от района, с фокус върху обикновено незабелязваните дами, чиято роля в изграждането на обществото ни е безспорна и съществена.

Целта на изложбата е да обърне внимание върху жените на техния празник, да им отдаде дължимото обществено уважение и да хвърли светлина върху тяхното ежедневие, предизвикателства и начин на мислене.

Регламент за участие във фото изложбата:

Могат да участват както професионални фотографи, така и непрофесионалисти, без ограничение във възрастта.

Фотографиите да отговарят на темата на конкурса и да са придружени от информация за автора – трите имена, телефонен номер и имейл за връзка.

Снимките да са в пейзажен формат, с резолюция за печат минимум 300 dpi /300 точки на инч/.

Всеки фотограф може да участва с до 5 авторски кадъра.

Към всеки от представените кадри да се добави обяснителен текст, който да представи с няколко думи мирогледа на жената в кадър и да разкаже нещо от нейното ежедневие.

Фотографиите се изпращат на имейл адрес oksdelinpelin@gmail.com.

Краен срок за изпращане на фотографиите – 15.02.2023 г.

Всички кадри ще бъдат включени във фотоизложба „Жените на Шоплука днес“, която ще бъде подредена в изложбената площ в централна градска част в гр. Елин Пелин.

С участието си в Изложбата чрез доброволно изпратен един или няколко кадъра, всеки участник потвърждава, декларира и гарантира, че:

Предоставените за участие фотографии са авторско произведение;

Предоставените фотографии са създадени единствено от автора - участник, а не в съавторство;

Предоставянето на фотографиите не нарушава каквито и да е авторски права, права върху търговски марки, права на личността, публичността или права върху интелектуална собственост на трети заинтересовани лица или организации и, че никоя друга страна няма каквито и да е права, права на собственост, претенции или права на участие в Конкурса във връзка с тези фотографии;

Фотографиите не съдържат насилие; неприлично, провокативно, открито сексуално ориентирано или друго предизвикващо възражения или по друг начин неподходящо съдържание.

Организаторът не придобива никакви права върху фотографиите и няма право да използва същите по какъвто и да е друг начин, освен в рамките на изложбата.

Организаторът има правото безвъзмездно да използва фотографиите за:

Публикуването им в сайта на Община Елин Пелин и Facebook страницата на общината.

Отпечатването и излагането им на пана за целите на участие в открита фотоизложба в изложбената площ в централна градска част в гр. Елин Пелин.

При всяко разрешено съгласно разпоредбите на предходния член ползване на фотографиите от Организатора, последният се задължава надлежно да посочва (изписва) името на автора на съответната/ите фотография/и.

Личните данни, получени от Организатора при регистрацията на участниците, ще бъдат третирани като конфиденциална информация и съхранявани и използвани от Организатора в качеството му на Администратор или упълномощени от него лица (Обработващи) съгласно Закона за защита на личните данни.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес