Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Денис Анзов от с. Равно поле спечели три турнира по голф през 2021 г.

25 ноември 2021, 12:12 часа
Реклама

Представяме Ви обзор на спортните постижения на малкия Денис Анзов от с. Равно поле, който през 2021 година има победи на три турнира по голф. Той е 9 години, роден е през 2012 г. и от две години тренира професионално голф. Първите му стъпки са на голф игрището в с. Равно поле. 

Турнир на BULGARIAN GOLF ASSOCIATION в Голф клуб “Пирин”, гр. Банско

На 17 и 18 юли 2021 г. с подкрепата на Vivacom и Reakiro в Голф клуб “Пирин”, близо до гр. Банско се проведе Шестнадесетия държавен шампионат по голф. В него се включиха 90 участника разделени в 8 категории според възрастта и хендикапа. След оспорвана битка в категория „Младежи и девойки плейт“ сред победителите се нареди и Денис Анзов с 68 точки на трето място. В този турнир Денис се състезава с деца, които са по-големи от него и се представи успешно. 

Турнир „MINI CUP“ 2021 от 4 кръга в Голф клуб „St. Sofia Golf Club & SPA“, с. Равно поле

На 4-ти кръг в голф турнира „MINI CUP“ 2021, който се проведе в голф клуб - „St. Sofia Golf Club & SPA“, с. Равно поле Денис Анзов отново спечели първото място и стана краен победител в своята възрастова група. Последният решаващ кръг на турнира се проведе през м. септември 2021 г. Поздравления и за неговия треньор Станко Маринов. 

Поздравления за постигнатите победи, Дени! Следвай мечтите си, те знаят пътя! 

Голф турнир „Про Голф Бъбълс“ – 2021 в „Св. София Голф Клуб“, с. Равно поле

През 2021 година трудностите по реализирането на кръговете от веригата „Про Голф Бъбълс“, за късмет, не попречиха на нейното провеждане в пълния ѝ формат. За това допринесоха и нахъсаните малчугани, които, подкрепяни от своите родители и треньори, не спестиха усилия за максимално добро представяне. Още от началото на сезона се оформиха и основните фаворити. Денис Анзов спечели 2 от квалификационните кръгове на турнира „Про Голф Бъбълс“ – 2021 дивизия МИНИ. 

В крайна сметка, най-щастлив от последната 9-та дупка през втория ден на финалите на „Про Голф Бъбълс“ излезе фаворитът Денис Анзов. С постоянната си игра, самоувереност и концентрация докрай Денис реализира мечтата си и грабна както медала за първото място в Гранд Финалите, така и големият, авторски медал, който се дава само на големите победители във веригата. 

На последните снимки в галерията може да видите първи стъпки в голфа на малкия Денис Анзов от с. Равно поле.

Браво на малкия голфър от община Елин Пелин! Продължавай с тренировките и през зимата! Желаем ти успех и през новия сезон!

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес