Holiday Heroes счупи рекорди - събраха над 12 000 играчки

1086
Holiday Heroes счупи рекорди - събраха над 12 000 играчки
Снимка: Holiday Heroes

Седма Коледа, Holiday Heroes организира кампания за директна благотворителност в подкрепа на хиляди семейства в нужда в цяла България. Традиционно, Празничните герои осигуряват изненди и за най-малките във всеки празничен пакет. С мащабната кампания „Дари играчка“, Holiday Heroes събраха нови или запазени, но употребявани играчки в Mall of Sofia. Акцията събра над 12 000 играчки, а в нея се включиха стотици добротворци на различна възраст.

Сред популярните лица, които подкрепиха Holiday Heroes и кампанията „Дари играчка“ стана и младият бизнесмен Любо Янчев. Той е само на 22 години, но бързо се превърна в любимец на обществото, заради пробивността, иновациите си и бизнес нюха, които притежава. Някои го наричат „българиският Стив Джобс“, други го определят като визионер, а за трети той е едно нормално момче, което просто следва мечтите си. Само за три години, той превърна компанията си MClimate в една от най-успешните производители на устройства за дистанционно управление на дома. И въпреки, че за младия предприемач благотворителнсотта не трябва да е показна, Holiday Heroes успяха да го убедят да покаже добрия си пример, за да видят младите хора, че освен да следва мечтите си и да гради успешен бизнес, всеки може да бъде добър човек и да помага на околните. И така да направи света, който все повече имаме нужда от това, по-хубав. Пред Holiday Heroes, Любо Янчев сподели и своето отношение към доброволчеството. Тема, от която в западния свят мениджърите горещо се вълнуват по отнощение на настоящите и бъдещите си служители. Един добър въпрос, който още по време на интервю за работа дава много информация за личността на служителя. За опита на Любо Янчев, научете от интервюто с него ТУК!

Сред звездните лица, които се включиха в „Дари играчка“ стана и Лара Златарева, позната на поколението от 90-те като Кака Лара от „Милион и едно желания“ по БНТ. Тя е един от най-отдадените посланици на каузата на Празничните герои и тази кампания запали цяла детска градина с искрата на добротворството. Малчуганите от детска градина № 100 в гр. София с ентусиазъм донесоха играчки, за да помогнат на Празничните герои и най-вече – за да зарадват свои връстници за Коледа. „Пожелаваме на децата да имат много играчки под елхата“ — с тези думи малчуганите даряваха нови или любими свои играчки, за да може Дядо Коледа да посети и децата от семейства в нужда. Добротворци станаха и децата от ЧДГ „Светлина“, ЧДГ „Детски свят“, Езиков Център Lingua Mundi и учениците от „9Г“ клас на 32 СОУ, както и Green Deli Café. 

Елена Брусарската също запали искрата на доброто. След своя публиказция за кампанията „Дари играчка“ във Фейсбук профила си, гласовитата красавица получава играчки от свои приятели в цяла България. Тя лично събра пратките и ги достави на къта на Holiday Heroes в Mall of Sofia. Какво сподели певицата, гледайте във видеото

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Митрополит Григорий: Новият патриарх трябва да е обединител

Патриархът на България: Кой е Врачанският митрополит Григорий?

Патриархът на България: Кой е Видинският митрополит Даниил?

Патриархът на България: Кой е Ловчанският митрополит Гавриил?

"Зелената мантия, епанокалимавка, патриаршеският жезъл": Какво символизират?

Да бъдеш духовен водач: Приносът на българските патриарси към историята

България очаква своя нов патриарх - ето каква е процедурата и кога ще научим името (СНИМКИ)

Кой има имен ден днес, 30 юни, 2024 г. Честито!

Прогноза за времето - 30 юни 2024 г. (неделя)

Най-важните новини за деня: 29 юни 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com