Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Актуално в Lidl: Планираме лесно седмичния пазар с -50% по-ниски цени

02 октомври 2023, 15:50 часа • 1589 прочитания

И тази седмица намаленията в Lidl с до -50% на избрани продукти продължават с пълна сила. До края на седмицата всички клиенти могат да се възползват от 50% намаление на цяло парче моцарела с марката Milbona, която можем да закупим за 2,29 лв., и кокосови сладки за 2,79 лв. Освен това, атрактивните оферти включват рибни пръчици за само 6,39 лв., печено кашу Alesto с -21% намаление, както и омекотител за дрехи, концентрат от 750 мл. с нова цена от само 1,79 лв.

Тези и още много предложения са част от продължаващата до 8 октомври специална акция, която намалява цените на 50 продукта с до -50%. Офертите допълват, актуалните изгодни намаления, маркирани с „Lidl цена“, които откриваме във всички 120 магазина на веригата. “Lidl цена“ обединява всички изгодни предложения с намалени или много конкурентни спрямо пазара цени, от които потребителите могат да се възползват, а специалният знак маркира намалените стоки, както в магазините, така и в брошура.

Всички продукти, които участват в кампанията са такива, които използваме ежедневно, като брашно, млечни и тестени продукти, но и продукти за домакинството, като течен сапун, течен прах за пране, омекотител и др. Сред специалните оферти, откриваме и продукти за домашните любимци.

С всички промоции и оферти на веригата потребителите, могат да се възползват ефективно от оптимално планиране на семейния бюджет като се насладят на качествени продукти, разнообразие и клиентско преживяване съобразено с нуждите им.

 

 

 

 

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес