Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

14-годишна наръга с нож брат си

12 януари 2013, 17:51 часа • 10560 прочитания

14-годишна тийнейджърка счупи ваза в глвата на 2 години по-големия си брат и след това го намушка с кухненски нож, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Инцидентът е станал в правешкото село Видраре. Между двете деца имало непрестанни конфликти, породени от постоянните наставления на брата към сестрата. Снощи между двамата избухнал поредният скандал, в резултат на който тази сутрин около 4 часа малолетната решила да си отмъсти. Докато брат й спял в кухнята, а родителите им били на работа, тя ударила брат си с ваза по главата, а след това му нанесла и няколко повърхностни порезни рани по тялото с кухненския нож.

16-годишният тийнейджър избягал през прозореца и отишъл в дома за деца, лишени от родителска грижа в селото, където работели родителите им. Служители подали сигнал в полицията, а пострадалият брат бил закаран в болницата в Ботевград, където му е оказана лекарска помощ. Няма опасност за живота му.

Сестрата е разпитана в присъствието на инспектор от детска педагогическа стая, уведомени са и социалните работници. По случая е образувано досъдебно производство.

Редактор: Е. Гигова

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес