Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

The Rolling Stones отбелязаха 80-годишнината на Кийт Ричардс с любопитни снимки

19 декември 2023, 13:54 часа
Реклама

Мик Джагър и Рони Ууд отбелязваха 80-ия рожден ден на своя колега от The Rolling Stones Кийт Ричардс с множество снимки от миналото. Те публикуваха в социалните мрежи в понеделник фотографии, на които свирят и се забавляват с Ричардс, за да отбележат годишнината му. 

Денят има двойно значение за Ричардс, тъй като той празнува и 40-ата годишнина от сватбата със съпругата си Пати Хансен.

Още: Логото на Ролинг Стоунс грейна на екипите на Барселона (СНИМКА)

Отбелязването на рождения ден

Снимка: Mick Jagger/Instagram

Джагър сподели снимка в Instagram, на която двамата с Кийт Ричардс са се прегърнали и се радват на камерата. Към публикацията си фронтменът на рок бандата написа: "Честит рожден ден на @officialkeef!". 

Ууд също публикува селекция от фотоси, на които с Ричардс свирят на китара на концерти през годините и също честити празника на колегата си.

Още: Кийт Ричардс: Отказах хероина през 1978 г., кокаина - през 2006 г., цигарите - през 2019 г., но пиенето не успях

Снимка: Ronnie Wood/Instagram

Наследниците на покойния барабанист на The Rolling Stones Чарли Уотс пожелаха на Ричардс "много щастлив 80-и рожден ден" в публикация в Instagram. В нея има и снимки на двамата, усмихнати заедно.

Кийт Ричардс пък отбеляза 40-ата годишнина от сватбата си, като сподели снимка, на която със съпругата си разрязват тортата на големия ден. 

"За Патриша, честита 40-та годишнина! Обичам те. Кийт", написа той.

Снимка: Keith Richards/Instagram

Последни новини за групата

Джагър, Уудс и Ричардс издадоха новия си албум "Hackney Diamonds" през октомври - първата компилация с оригинални песни от 18 години насам, а също и първият албум на The Rolling Stones след смъртта на Уотс през август 2021 г.

След излизането си албумът, който съдържа 12 песни, стигна до челните места в класациите, припомня БТА.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес