Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сашо Кадиев с емоционална изповед за сватбата си с Ивелина Чоева (СНИМКИ)

21 август 2024, 12:23 часа

За любовта няма точно време и формула, а това най-добре го знае актьорът Сашо Кадиев, който така и не узакони отношенията си с майката на единствената си дъщеря Катерина. И макар че двойката се раздели, всеки от тях успя да намери щастието по отделно.

Вижте още: Актрисата Климентина Фърцова кръсти новороденото си на Ален Делон (СНИМКА)

Синът на Катето Евро намери голямата любов в лицето на моделката Ивелина Чоева, с която сключиха брак тази събота. На тържеството не лисваха и звезди от родния шоубизнес, които уважиха 40-годишния водещ и съпругата. Сред тях бяха поетът Добромир Банев, бившата съпруга на Дани Петканов Александра Богданска и разбира се, Деси Стоянова, която е дългогодишна телевизионна половинка на Кадиев.

По всичко личи, че освен мечтаната съпруга, Кадиев е получил и мечтаното сватбено тържество, за което се похвали сам в социалните мрежи.

"17.08.2024 Казахме "да" на любовта с надеждата да е завинаги

Сватбата за нас винаги е била събитие,

което е много повече от един купон! Затова направихме романтично и приказно тридневно преживяване с най-близките до сърцата ни хора! Насладихме се на всеки момент и се чувстваме истински щастливи и обичани! Можем смело да кажем, че сбъднахме сватбата на мечтите си! Врекохме се в любов сред лозята, където най-любимите ни същества, заедно с нас се смяха и плакаха от радост! Имаме толкова истории и моменти, които сме събрали и ще ви разкажем, че нямаме търпение да преживеем отново и отново всеки миг на вълнение.

Само ще ви загатнем:

вечеря под звездите, лични поздрави и изненади, дъжд, гръмотевица преди заветното "да", книги от щандове в подлезите, специални танци, хореографии и магии дори! Казвам ви, че си беше вълшебно!

Пожелаваме си животът ни да е все така пъстър от преживявания и емоции, както по време на тези три дни. И нека любимите ни хора са винаги около нас!", написа Кадиев в социалните мрежи.

Вижте още: Антоанет Пепе: С Иво Карамански вече планираме сватбата (СНИМКИ)

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес