Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

„Ролинг Стоунс” пуснаха песен за пандемията: „Living In A Ghost Town”

23 април 2020, 22:45 часа
Реклама

Легендарните рокаджии издадоха нова песен „Living In A Ghost Town“, първата им нова оригинална музика от 2012 г.

Членовете на групата обявиха в социалните медии дебюта на новото си парче, върху което са работитили миналата година, и наскоро са завършили в условията на изолация.

Съобщение на официалната им страница в Instagram, Facebook и Twitter гласи: „Ролинг Стоунс” току-що завършиха чисто новата си песен „Living In A Ghost Town“, записана в LA и Лондон миналата година и завършена в изолация!”, предава БГНЕС.

Легендарната група - която се състои от сър Мик Джагър, Рони Ууд, Кийт Ричардс и Чарли Уотс – споменават пандемията от коронавируса чрез стиха: „Животът беше толкова красив, след това всички се затворихме“.

Фронтменът Мик Джагър заяви, че „записваме новия материал преди блокирането и имаше една песен, която сметнахме, че ще резонира добре във времето, в което живеем в момента. Работихме по завършването на песента изолирано. Но най-после го завършихме”.

Китаристът Кийт Ричардс добави: „Прекъснахме работата по тази песен преди повече от година в Ел Ей и я отложихме за по-късно и изведнъж тази гадост удари света. Мик и аз решихме, че парчето наистина трябва ще свърши добра работа в момента и ето го тук''.

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес