Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Първата съпруга на Благой Георгиев роди второ дете от мошеник

17 октомври 2023, 13:30 часа
Реклама

Казват, че красивите жени нямат късмет в любовта и това с пълна сила важи за първата съпруга на Благой Георгиев - Есмер Омерова. Рускинята, която има син от футболиста, се разведе с него през 2018. Танцьорката не позволява на детето да се среща с баща си и рядко споделя снимки на Елай в социалните мрежи, който обаче е одрал кожата на първородната дъщеря на Благо.

Вижте още: Няма да познаете Хайди Клум като тийнейджърка по бански (СНИМКИ)

Оказва се, че красивата рускиня е станала майка за втори път, но и този път е ударила на камък в любовта. Омерова сподели с последователите си в социалните мрежи, че е напуснала бащата на втория си син, след като е разбрала, че той е аферист и мошеник, който има тъмно минало. Есмер си тръгнала от него точно на рождения си ден, когато вече била в третия месец от бременността. Още по време на връзката ѝ с въпросния мъж, рускинята не споделяше снимки с него, а сега пази и името му в тайна.

Лошият късмет на Есмер обаче не стига до тук. Тя била предадена и от бившата си най-добра приятелка, която живеела с нея и дори носила дрехите ѝ, но се опитала да открадне идеята ѝ за курсове по самоусъвършенстване.

За щастие танцьорката има пълната подкрепа на родителите си и към днешна дата споделя, че е оставила всичко лошо зад гърба си.

Вижте още: Гръм в Рая: Софи Маринова отменя сватбата на сина си

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес