Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любим участник на зрителите влиза в "Игри на волята" All Stars (СНИМКИ)

07 октомври 2024, 09:15 часа

Един от най-запомнящите се участници в "Игри на волята" и вицешампион от сезон 5, Момчил Василев, се класира за All Stars сезона на приключенското риалити. Той спечели кастинг битката срещу MMA боеца Иво Тунов в зрелищен сблъсък и записа рекордна 29-та победа на Арената. Племето на Силните, което беше посочило именно Момчил за свой фаворит, получи шанс да отлъчи един от своите преки съперници на Блатото.

Снимка: NOVA

Дуелът между двамата претенденти изпита тяхната издръжливост, концентрация и точност. Въпреки по-малкия си опит специалистът по бойни изкуства Тунов се движеше наравно с опонента си до самия край на битката. По-бързите реакции и добрите познания за играта позволиха на Момчил да триумфира и да подсигури своето място в звездния сезон на мащабното риалити.

Снимка: Игри на волята: България/Facebook

Снимка: Игри на волята: България/Facebook

Още: Нова звездна двойка в "Игри на волята": Заедно ли са Рени и Светлин?

След съгласуване с новодошлата в отбора - Пелипенко, Силните избраха да изпратят войника Димитър от племето на Гордите в изгнание. На негово място те решиха да върнат своята бивша съплеменничка Миряна, давайки ѝ шанс да продължи участието си в голямата игра.

Ето какво се случи по-рано

Професионалният плувец Благой Панайотов става част от отлъченото племе на Блатото след загубата в двубоя срещу музикалния артист Павел Николов от Дръзките. Бившият член на Гордите ще бъде изправен пред безмилостните условия на най-суровата територия на екстремното риалити в опит да извоюва обратно мястото си в играта.

Снимка: Игри на волята: България/Facebook

Междувременно бедстващото племе на Блатото проведе своя втори племенен съвет. След драматично развитие между женските и мъжките лагери на изгнаниците психоложката Галина Петкова единодушно беше избрана за следващия участник, който да напусне Дивия север.

Снимка: Игри на волята: България/Facebook

Още: TikTok звездата Рени напусна "Игри на волята"

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес