Yettel предлага нов смартфон от Xiaomi - Redmi 13 с 50% онлайн намаление за 48 часа

2616
Yettel предлага нов смартфон от Xiaomi - Redmi 13 с 50% онлайн намаление за 48 часа
Снимка: Yettel

Yettel предлага смартфона Redmi 13 128GB на технологичната компания Xiaomi с 50% отстъпка от стандартната цена до 12:00 часа на 26 юни, ако бъде поръчан онлайн в комбинация с двугодишен абонамент за мобилен план и платен в брой.

Redmi 13 е част от най-достъпната серия смартфони на Xiaomi, но предлага отлични характеристики за цената си, включително 108МР камера и много добър дисплей със защитно покритие Gorilla Glass. До обяд на 26 юни устройството може да се поръча от Yettel.bg за 54,99 лева в брой с план Total Unlimited 44.99 за две години. До края на юни този и още два от плановете Total Unlimited се предлагат с 50% намаление на таксата за първите шест месеца от двугодишния договор. Клиентите, които сключат абонамент за Total Unlimited до края на месеца ще получат и максимална скорост на мобилния интернет за първите шест месеца.

Смартфонът има двойна основна камера. Главният сензор е 108МР с 3-кратно увеличение, който може да комбинира няколко пиксела в един за по-високо качество на снимките дори при по-слава околна светлина. Той се допълва от 2MP сензор за макрофотографии. Селфи камерата е 13МР с функция, която използва дисплея като допълнителен източник на светлина.

Екранът на Redmi 13 е 6,79-инчов с FHD+ резолюция (2460x1080p) и технологията AdaptiveSync, която осигурява динамично опресняване на картината до 90Hz. Пиковата яркост е 550 нита, коeто позволява картина с високо качество дори при силна околна светлина.

Смартфонът се предлага в три красиви и ярки цвята – среднощночерно, розово и морскосиньо, а гърбът на корпуса е от закалено стъкло, което допринася за атрактивния му външен вид и придава приятно усещане, когато се държи в ръка.

Устройството използва процесор MediaTek Helio G91-Ultra и 6GB RAM. Тази комбинация позволява безпроблемната работа и гейминг с телефона. Пространството за съхранение на информация е 128GB. Батерията на Redmi 13 е с капацитет 5030mAh, което осигурява до 17 часа гледане на видео, и предлага 33W бързо зареждане с кабел, с който може да се зареди от 0 до 50% за около 26 минути.

Новият смартфон на Xiaomi от серията Redmi - Redmi 13 е част от пакета услуги „Смартфон вселена“ на Yettel и се предлага с три години гаранция, вместо стандартните две. Сред останалите предимства на „Смартфон вселена“ са възможност за застраховка и собствен сертифициран сервиз, в случай на повреда, както и програмата „Рециклирай и спести“, която дава възможност на потребителите да върнат старо устройство за рециклиране.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com