Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Yettel предлага домашен интернет със скорост до 300Mbps за 9,99 лв. на месец за първите шест месеца от договора

16 юли 2024, 15:39 часа • 1279 прочитания

Всички планове за домашен интернет през мобилна мрежа на Yettel, осигуряващи скорости до 300 Mbps, се предлагат за 9,99 лева на месец за първата половин година от двугодишния абонамент. Предложението е валидно както за плановете, които предлагат домашен интернет по 4G, така и за тези с 5G свързаност.

Услугата „Интернет за дома“ на Yettel предлага сигурен и бърз домашен интернет по мобилна мрежа, което позволява на потребителите да бъдат свързани в почти всички населени места, тъй като през 4G мрежа услугата се предоставя в почти цялата страна, a през 5G мрежа "Интернет за дома" е налична за над 200 населени места или над 70% от населението на страната. Мобилната мрежа на Yettel бе отличена и като най-надеждна по-рано тази година, когато спечели седми поред сертификат за качество Best in Test от немската независима компания umlaut, част от Accenture. 

Yettel предлага три плана за домашен интернет по 5G мрежа, като и трите имат неограничен трафик и разликата между тях е свързана с максималната скорост на сваляне (download) и качване (upload) на информация. Базовият план, Home Internet 50, осигурява до 50Mbps скорост на сваляне, средният, Home Internet 100, до 100Mbps, а най-високият, Home Internet 300, до 300Mbps. Трите плана са подходящи за домакинства с различна големина и нужди. Сред тях има отлични решения както за малки жилища с един потребител, вили и други ваканционни имоти, така и за големи домакинства с няколко потребители. „Интернет за дома“ се използва с помощта на вътрешно устройство или с комплект за външна инсталация в зависимост от техническите възможности на адреса на клиентa. Тази информация е достъпна на Yettel.bg, където потребителите могат да направят проверка по всяко време.

Цените на всички планове „Интернет за дома“ от Yettel при двугодишен абонамент са 9,99 лева на месец за първата половин година. След изтичането на промоционалния период, месечните такси са съответно 15,99 лева за Home Internet 50, 19,99 лева за Home Internet 100 и 29,99 лева за Home Internet 300. Към тях потребителите заплащат и по 1,99 лева на месец за наем на нужното оборудване, което е с високо качество, поддържа стандарта Wi-Fi 6 и позволява свързването на над 120 устройства едновременно. Услугата може да бъде поръчана във всеки магазин на телекома, онлайн и по телефона (0800 900 55).

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес