Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Yettel отбелязва шестия рожден ден на своя онлайн магазин с шест ексклузивни предложения

15 октомври 2024, 16:50 часа • 247 прочитания

Празничните оферти включват изгодни отстъпки за водещи модели на популярни марки като Samsung, Xiaomi и AppleПо случай шестия рожден ден на своя онлайн магазин, Yettel стартира специална кампания със страхотни предложения за своите клиенти. През  октомври в онлайн магазина на оператора потребителите могат да се възползват от атрактивни оферти на избрани устройства и аксесоари. Сред тях се отличават водещи модели на популярни марки като Samsung, Xiaomi, Apple, както и аксесоари, които допълват дигиталния начин на живот на потребителите.

Офертите включват разнообразни атрактивни пакети и отстъпки, първият от които включва закупуването на MOTOROLA Edge 50 Neo в комплект с  MOTOROLA Moto G24 с един абонаментен план.

MOTOROLA Edge 50 Neo впечатлява с компактен и стилен дизайн, като съчетава премиум материали – веган кожа и велур, а камерата му е оборудвана със сензора LYTIA™ на Sony, който предлага отлична светлочувствителност и оптична стабилизация. MOTOROLA Moto G24 разполага с 50MP основна камера с Quad Pixel технология, която създава висококачествени снимки при всякакви условия на осветеност, а батерията с капацитет от 5000mAh осигурява дълго време за работа и развлечения. Клиентите на оператора могат да закупят двата смартфона на цена от 199,99 лв. в брой или на лизинг за 9,99 лв. на месец, като сключат договор за Total Unlimited 59.99 за период от две години.

Абонатите на Yettel могат да изберат и комплект с втори Edge 50 Neo и така на практика да получат два апарата от актуалния модел на Motorola за 399,99 лв. в брой или 19,99 лв. на лизинг за две години с Total Unlimited 59.99. 

iPhone 14 128GB идва с отстъпка от цената и бонус - APPLE 20W USB-C адаптер. Смартфонът предлага 6,1-инчов Super Retina XDR дисплей, който осигурява ярки цветове и детайлно визуално изживяване. Той разполага с A15 Bionic чип, гарантиращ висока производителност и енергийна ефективност, както и поддръжка на 5G за по-бърза мобилна връзка. Камерата на iPhone 14 включва усъвършенствана система с два обектива, която разполага с подобрена функция за работа при слаба осветеност и кинематографичен режим за професионално заснемане на видеоклипове. Моделът в момента може да бъде закупен за 799,99 лв. в брой или по 38,59 лв. лизингова вноска на месец с Total Unlimited 59.99 за две години.

SAMSUNG Galaxy A55 128GB идва с редица усъвършенствани функции за нощна фотография - Nightography, които позволяват заснемане на по-детайлни снимки. Смартфонът е оборудван с тройна камера, включваща 50-мегапикселов основен сензор, 12-мегапикселова ултраширока камера и 5-мегапикселов макро сензор, а батерията е с капацитет 5000mAh и поддържа 25W бързо зареждане чрез кабел. SAMSUNG Galaxy A55 128GB също е на промоционална цена и до края на октомври може да бъде закупен за 339,99 лв. в брой или по 16,59 лв. месечно на лизинг за две години със същия абонаментен план.

Останалите промоционални комплекти от устройства включват XIAOMI Redmi 13C 128GB или XIAOMI 14 Ultra 5G 512GB в комбинация с XIAOMI Buds 3 Star Wars Edition.

XIAOMI Redmi 13C 128GB разполага с 6,74-инчов дисплей с HD+ резолюция, 50MP основна камера и батерия с капацитет от 5000mAh, която осигурява продължително време за ползване. Слушалките XIAOMI Buds 3 Star Wars Edition имат IP55 сертификат, който гарантира устойчивост на водни пръски, адаптивно активно шумопотискане и позволяват до 32 часа възпроизвеждане на музика с един пълен заряд на кейса, който на свой ред отнема 1 час. Цената на комплекта до края на октомври е 59,99 лв. в брой или 2,99 лв. на месец с двугодишен абонамент за план Total Unlimited 59.99.

XIAOMI 14 Ultra 5G 512GB впечатлява с четворна камера, разработена съвместно с Leica. Тя включва 50MP основен сензор LYT-900 и 50MP телефото камера - и двете с оптична стабилизация. Смартфонът предлага перископна и ултраширокоъгълна камери, също по 50MP, и поддържа заснемане на 8K видео. Захранван от чипсет Snapdragon 8 Gen 3, с 16GB RAM и 512GB памет, моделът разполага и с иновативна система за охлаждане. Сега той също пристига в комплект с XIAOMI Buds 3 Star Wars Edition, като цената на пакетното предложение е 1879,99 лв. в брой или 91,99 лв. на месец с Total Unlimited 59.99 за две години.

Yettel предоставя на своите клиенти не само значителни отстъпки за мобилни устройства и аксесоари, но и добавена стойност чрез специалния пакет услуги „Смартфон вселена“. Всеки закупен смартфон от Yettel идва с 3-годишна гаранция без допълнителни такси, вместо обичайната двугодишна гаранция. Услуги като „Смартфон диагностика“, програмата „Рециклирай и спести“, както и оторизираният сервиз на оператора, осигуряват допълнителна грижа по време на целия жизнен цикъл на устройствата.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес