Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Смартфоните HUAWEI nova 12s и nova 12 SE идват в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2 от Yettel

02 юли 2024, 15:18 часа
Реклама

През юли се провежда лятното издание на „Месец на здравето“ на HUAWEI и Yettel е подготвил атрактивни предложения за клиентите. Сред тях са смартфоните HUAWEI nova 12s и HUAWEI nova 12 SE, които идват в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2. Операторът предлага и някои от най-популярните модели смарт часовници, и безжични слушалки на китайския производител с намалени цени. Устройствата могат да се закупят в брой или на лизинг от магазините на оператора и от Yettel.bg. 

HUAWEI nova 12 SE е един от най-новите смартфони на марката и предлага комбинация от красив дизайн и впечатляващи характеристики за цената си. Той е оборудван с 6,67-инчов Full HD+ OLED дисплей с честота на опресняване до 90Hz, който осигурява ясни и ярки изображения – отличен избор както за всекидневно забавление с мултимедия, така и за работа.

Устройството използва процесор Qualcomm Snapdragon 680, който гарантира бързо и плавно изпълнение на задачите, независимо дали става въпрос за мултитаскинг или за игри. Камерите на HUAWEI nova 12 SE са едно от най-силните му качества - основната камера е тройна и се състои от 108MP главен сензор с бленда f/1.9, 8MP сензор с ултраширокоъгълен обектив и 2MP за макроснимки. Селфи камерата е 32MP.

Батерията на телефона също впечатлява с голям капацитет от 4500 mAh и поддръжка на 66W бързо зареждане с кабел. С него тя може да се зареди от нула до 100% само за около 30 минути. Цената на HUAWEI nova 12 SE 256GB е 17,59 лева на месец или 309,99 лева в брой с план Total Unlimited 64.99 за две години. HUAWEI nova 12s е другият актуален модел от серията, който се отличава с чудесни характеристики и първокласен дизайн. Смартфонът разполага с 6,7-инчов OLED дисплей с Full HD+ резолюция и честота на опресняване до 120Hz, което гарантира безупречно качество на картината. Той използва чипсет Qualcomm 778G, който предлага както висока производителност, така и енергийна ефективност.

HUAWEI nova 12s също разполага с отлична система на камерите, включваща 50MP основен сензор, който предоставя невероятна яснота и детайлност на снимките, и 8МР ултраширокъгълен макросензор. При този модел има акцент и върху предната камера, която е 60МР ултраширокоъгълна и осигурява висококачествени селфита в много висока резолюция (до 8960×6720).

Батерията е същата както при HUAWEI nova 12 SE. Цената на HUAWEI nova 12s 256GB е 639,99 лева в брой или 31,59 лева на месец с двугодишен договор за план Total Unlimited 64.99.

Двата смартфона са част от пакета услуги на Yettel „Смартфон вселена“, който предлага три години гаранция, вместо стандартните две, възможност за застраховка и ремонт в собствен сертифициран сервиз в случай на повреда.

Като част от кампанията „Месец на здравето“, Yettel предлага и редица смарт часовници и безжични слушалки на HUAWEI с 20 лева отстъпка от цената. В селекцията са включени часовниците HUAWEI Watch GT 4 41mm, HUAWEI Watch GT 4 46mm и безжичните слушалки HUAWEI FreeClip.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес