Смартфони с високи оценки на DXOMARK са с намалени цени на Yettel.bg

775
Смартфони с високи оценки на DXOMARK са с намалени цени на Yettel.bg
Снимка: Yettel

Смартфони с високи оценки на френската лаборатория DXOMARK се предлагат с до 160 лева намаление на цената, ако бъдат поръчани онлайн от Yettel.bg в комбинация с двугодишен абонамент за мобилен план и платени в брой. Кампанията ще продължи до края на юни и включва общо осем модела на Samsung, HONOR, Xiaomi и HUAWEI, които са оценени високо от DXOMARK в три категории – камера, дисплей и батерия.

По-рано тази година Yettel сключи стратегическо партньорство с водещата международна лаборатория за оценка на качеството на електронни устройства – DXOMARK. Тя подлага смартфоните на тестове, отразяващи реалната потребителска употреба, и ги класира в различни категории.

Благодарение на уникалната методология, съчетаваща обективни лабораторни измервания и тестове в реални условия, протоколите за оценка на качеството на DXOMARK са представителни за всекидневната употреба на смартфони от потребителите. Например DXOMARK оценява работата на камерите при различни ситуации на използване, като портрети на приятели и семейство и при различни условия на осветеност. Що се отнася до дисплея, DXOMARK оценява визуализацията на екрана при различни начини на използване и при различни нива на осветеност, като обръща внимание на четливостта, цветопредаването, видеото и работата при докосване. По отношение на батерията се оценяват 3 различни критерия: автономност, зареждане и ефективност. Оценките на DXOMARK са интегрирани в онлайн магазина на Yettel, което помага на потребителите да изберат най-доброто устройство спрямо своите нужди.

Партньорството е част от пакета услуги „Смартфон вселена“, който прави Yettel едно от най-добрите места за покупка на смартфон. Освен оценките на DXOMARK, операторът предлага три години гаранция вместо стандартните две, възможност за застраховка, собствен сертифициран сервиз в случай на повреда и програмата „Рециклирай и спести“, която позволява на потребителите да върнат старо устройство за рециклиране.

Смартфони с изключителна камера

До края на юни с намаление се предлагат три модела, чиито камери са оценени високо от DXOMARK. Към момента най-високата оценка на камерата на даден смартфон е 163 точки. Първият смартфон е Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, който е получил 144 точки от френската лаборатория. Той може да се закупи онлайн със 160 лева намаление, а цената му започва от 2 059,99 лева в брой с двугодишен Total Unlimited 64.99.

Друг смартфон с висока оценка на камерата е HUAWEI P60 Pro със 156 точки, което е един от най-високите резултати, давани на камера от DXOMARK. Настоящият лидер – HUAWEI Pura 70 Ultra има 163 точки и също е част от промоцията. HUAWEI P60 Pro 256GB се предлага със 110 лева намаление на цената и може да се закупи от Yettel.bg за 889,99 лева с двугодишен Total Unlimited 64.99, а HUAWEI Pura 70 Ultra 512GB е наличен със 140 лева отстъпка до края на юни и може да се поръча онлайн за 1 629,99 лева със същия план.

Смартфони с качествен дисплей

Екранът е компонентът, който всеки потребител използва най-често и е ключов за цялостното удовлетворение. Селекцията на Yettel включва три модела с високи оценки на дисплеите, като най-високата оценка на DXOMARK по отношение на дисплея е 157 точки. Първият е сгъваемият Samsung Galaxy Z Flip5 5G 256GB, който има 144 точки от DXOMARK и се предлага със 100 лева отстъпка от цената в брой до края на юни. Цената му започва от 969,99 лева, ако се комбинира с план Total Unlimited 64.99 за 24 месеца.

Достъпният смартфон с отлични характеристики, Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB, също попада сред смартфоните с високо оценен дисплей от DXOMARK. Моделът е получил 140 точки и може да се закупи онлайн с 80 лева намаление на цени от 679,99 лева с двугодишен Total Unlimited 64.99.

Третият модел е най-малкият представител на серията Samsung Galaxy S24. Дисплеят му е получил 154 точки и смартфонът се предлага със 120 лева намаление, ако бъде поръчан от Yettel.bg до края на юни. С двугодишен абонамент Total Unlimited 64.99 цената му е 1 259,99 лева за версията с 256GB памет за съхранение на информация.

Смартфони с издръжлива батерия

Последните два смартфона от онлайн предложенията на Yettel са два модела с висок резултат по отношение на батерията. Това са Xiaomi 14 5G 512GB, чиято батерия е получила 133 точки от максималните 157. Той се предлага със 110 лева отстъпка до края на юни и може да бъде закупен от Yettel.bg за 1 269,99 лева в брой с Total Unlimited 64.99 за 24 месеца. Другият модел с намалена цена е HONOR Magic6 Lite 5G 256GB, който е получил 156 точки от DXOMARK. Смартфонът е наличен със 70 лева отстъпка и цената му започва от 219,99 лева със същия план.

Избрани мобилни планове Total Unlimited се предлагат с 50% по-ниска такса за първите шест месеца от двугодишния абонамент до края на юни. Потребителите, които сключат договор за някой Total Unlimited през юни, ще получат достъп до мобилен интернет на максимална скорост за първите шест месеца от абонамента.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com