Смарт часовниците на HUAWEI от сериите Watch Ultimate и Watch 4 се предлагат в комплект с безжични слушалки от Yettel

540
Смарт часовниците на HUAWEI от сериите Watch Ultimate и Watch 4 се предлагат в комплект с безжични слушалки от Yettel
Снимка: Yettel

До края на юни Yettel предлага смарт часовниците от сериите HUAWEI Watch Ultimate и HUAWEI Watch 4 в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 5i. Кампанията дава възможност на потребителите да се сдобият с две първокласни устройства, които са идеални за спорт и летни пътувания, на по-изгодна цена.

Моделите от серията HUAWEI Watch Ultimate са продукти от най-високия клас умни часовници. Те предлагат водещи технологии и първокласни материали, съчетавайки здравина, елегантност и функционалност.

HUAWEI Watch Ultimate Expedition Black е проектиран за приключения и екстремни условия. Лицевата страна на лекия мy корпус e изpaбoтeна от аморфен метал на основата на цирконий, а задната страна и безелът - от нанокристална керамика. Моделът разполага с 1,5-инчов AMOLED дисплей с резолюция 466x466p, който предлага едновременно ясна и ярка картина и висока издръжливост благодарение на сапфиреното си покритие.

Устройството мoжe дa бъдe използвано зa пълнoцeннo cлeдeнe нa здpaвeтo. НUАWЕІ Watch Ultіmаtе пpeдocтaвя нa пoтpeбитeлитe дaнни за съдържанието на кислород в кръвта, сърдечния ритъм, ЕКГ, нивата на стрес, качеството на сън и други. Чacoвниĸът идвa c нaд 100 peжимa нa тpeниpoвĸa, вapиpaщи oт peжим зa гoлф игpищe, плaнинcĸo ĸaтepeнe, ĸoлoeздeнe, плyвaнe в oтĸpити вoди и мнoгo дpyги. Батерията издържа до 14 дни при стандартна употреба и може да се зареди от 0 до 100% за около 60 минути. HUAWEI Watch Ultimate Expedition Black може да се закупи от Yettel за 1 099,99 лева в брой и за 46,99 лева на месец за две години.

Другият представител на серията - HUAWEI Watch Ultimate Voyage Blue, предлага същите характеристики и функции за спорт и здравословен начин на живот, но идва с тъмносиня керамична рамка. Cмapт чacoвниĸът e вдъxнoвeн oт фopмaтa нa платноходка, a тематичният морски външeн вид ce дoпълвa oт eĸcĸлyзивния дизaйн нa цифepблaтa, ĸoйтo пресъздава открития океан, а фонът е синя карта. Въпреки спортните си функции, моделът е подходящ и за по-официални поводи. HUAWEI Watch Ultimate Voyage Blue се предлага от Yettel за 1 349,99 лева в брой и 58,99 лева на лизинг за 24 месеца.

Освен тези два модела, Yettel предлага и устройствата от серията HUAWEI Watch 4 в комплект с безжични слушалки, ако бъдат закупени до края на юни. Те са общо четири модела – базовият HUAWEI Watch 4 LTE 46mm, две версии на HUAWEI Watch 4 Pro LTE 48mm – с кафява кожена и с титаниева каишка, както и флагманът на серията HUAWEI Watch 4 Pro LTE 48mm Space Edition. Смарт часовниците са едновременно леки, стилни и издръжливи на ежедневна употреба. Те също предлагат изключителни възможности за спорт, широк избор от тренировъчни режими и всички основни функции за измерване на здравните показатели - SpO2, ЕКГ, измерване на сърдечен ритъм, температура на кожата, нива на стрес, качество на съня и др.

Най-достъпният модел от сериите HUAWEI Watch 4 LTE 46mm Black се предлага за 699,99 лева в брой или 31,99 лева на лизинг за две години, а флагманът HUAWEI Watch 4 Pro LTE 48mm Space Edition за 1 299,99 лева в брой или 57,99 лева на лизинг за 24 месеца.

Всички часовници от серията HUAWEI Watch 4 са LTE, което означава, че потребителите могат да ги използват като пълноценен заместител на телефона с услугата multiSIM на Yettel. Тя позволява използването на един телефонен номер едновременно на смарт часовник и смартфон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com