Опознайте България със „100-те национални туристически обекта“ и приложението на Yettel

610
Опознайте България със „100-те национални туристически обекта“ и приложението на Yettel
Снимка: Yettel

Приложението на Yettel предоставя нови възможности за опознаване на България и 100-те национални туристически обекта, правейки пътуването по-интерактивно и забавно. Българският туристически съюз (БТС) и телеком операторът обединиха усилия, за да предложат на потребителите игра с шест категории постижения за събиране на печати и възможност да канят приятели.

Нови функции и интерактивно съдържание

Приложението вече предлага още по-богато съдържание под формата на интерактивни аудио и видеоистории, които представят националните обекти по интересен и увлекателен начин. Тези истории са създадени специално за приложението от български артисти, които правят виртуалните обиколки още по-вълнуващи.

Постижения и игри с награди

Към традиционните печати за посетени обекти в приложението на Yettel са добавени възможност да поканите приятели и шест категории постижения: 

●       „Исторически: Пътуване във времето“

●       „Природни: Приключение в природата“

●       „София: Столични находки“

●       „Пловдив: Под тепетата“

●       „Бургас и Варна: Морски съкровища“

●       „Велико Търново: Разходка по Янтра“

За да направят преживяването още по-незабравимо, Yettel и БТС организират месечна игра. Всеки път, когато завършите постижение или поканите приятел, който вземе първия си дигитален печат, ще имате шанс да спечелите страхотни награди като смарт часовници, безжични слушалки, преносими батерии, селфи стикове, както и тематични за инициативата артикули (канчета, плажни кърпи, пъзели). Голямата награда е iPhone 15.

Годишни награди и виртуални печати

БТС ще продължи да организира традиционните годишни награди на Национално движение „Опознай България - 100 национални туристически обекта“ - за участниците със събрани 25, 50 или 100 печата в хартиените или в дигиталните паспорти.

През есента на миналата година БТС и Yettel дигитализираха 100-те национални туристически обекта, пренасяйки хартиената книжка в мобилното приложение. Възможността да се събират печати в хартиените паспорти се запазва, но новите интерактивни функции правят процеса още по-интересен.

Присъединете се към кампанията

Кампанията е отворена за всички с регистрация в приложението на Yettel – без значение дали са клиенти на оператора. Присъединете се към хилядите пътешественици и опознайте богатото културно наследство на България, докато печелите награди и създавате незабравими спомени.

Приложението на Yettel и инициативата „Опознай България - 100-те национални туристически обекта“ ви канят да се впуснете в едно несравнимо приключение из забележителностите на България, съчетавайки природата и историята със съвременните мобилни технологии.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com