Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Когато времето е ценност: A1 представя новата си услуга „VIP клиент“

16 септември 2024, 08:00 часа • 600 прочитания

Да чакаш е може би едно от най-неприятните усещания на света, особено ако бързаш. Дали ще чакаш на опашка да си платиш сметката, да ти отговорят на обаждането от обслужване на клиенти, или да ти оправят интернета – да чакаш е последното нещо, с което искаш да се занимаваш, предвид колко много други задачи и отговорности имаш.

Всички сме се озовавали в ситуация, в която детето е болно у дома, а ние работим от вкъщи, защото обстоятелствата го налагат. В този момент обаче се случва още нещо неприятно – интернетът и телевизията спират! Сега се чудим как да си свършим онази спешна работна задача, как да накараме детето да спре да плаче за любимото филмче и как да оцелеем всички тези дни, в които ще очакваме решение. В такава ситуация бихме направили всичко, за да разрешим проблема възможно най-бързо и безболезнено.

Ако си „VIP клиент“ на А1 обаче, можеш да получиш още по-специално обслужване, без да чакаш. Срещу промоционална месечна такса от 9,99 лева с едногодишен договор пестиш време и се чувстваш истински обгрижван по отношение на дигиталните услуги, които използваш от телекома.  

Какво ще получиш?

На първо място пестиш ценно време с достъп до по-приоритетно и бързо обслужване при връзка с оператор на *88/12388 и при технически проблем с фиксираните услуги. Обслужването ти като VIP клиент включва: посещение от техник до 4 часа при възникнал проблем с ТВ или интернет услуга, както и безплатно и бързо свързване с оператор до 30 секунди. Освен това услугата предоставя обслужване на смартфон в сервиз до 4 работни дни и осигуряване на оборотно устройство от същия клас.

Сега техническият проблем ще е просто спънка с лесно решение, а ти ще получиш преференциално отношение и бързина.

Разбира се, има и още! С „VIP клиент“ получаваш и редица преференциални отстъпки при покупка на устройства и застраховки. Така например можеш да се възползваш от 50 лв. отстъпка от цената на нов смартфон и смартчасовник, както и 50% за 2 аксесоара по избор. Освен това, сред преференциалните условия попада 3 години удължена гаранция за нов смартфон и 20 лв. отстъпка за SMS паркиране в зона. Още, получаваш и 100% отстъпка за застраховка „Моят дом“, “Моят телефон” и 100% отстъпка за застраховка „Пътуване в чужбина“ за 14 дни с план „Индивидуален“.

Как става – отиваш в удобен за теб магазин на А1, завяваш желанието си да ползваш услуга “VIP клиент” и посочваш кой от мобилните ти номера ще бъде водещ VIP номер.

Повече информация за услугата можеш да откриеш на сайта на А1.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес