Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стоян Михалев: ГЕРБ се разкапват, ще се види и на местните избори

03 април 2022, 09:14 часа • 6858 прочитания

Нищо няма да срути коалицията. Избирателите ни изпратиха, за да спрем престъпленията на ГЕРБ. Това заяви пред БНТ депутатът от Демократична България Стоян Михалев. 

Той увери, че няма капани в управлението. 

ГЕРБ ще се разкапат, още малко време трябвало, смята Михалева и добави, че всички хранилки, които опозицията създала започнали да се разкапват. Догодина на местните избори щяло да се види, просто четворната коалицията още малко трябвало да удържат. 

Той определи като абсолютна наглост ГЕРБ да обиждат премиера Кирил Петков, че веднъж не дошъл в Народното събрание на блиц контрол. 

Михалев е доволен от работата на депутата от ИТН и номинация за управител на БНБ Любомир Каримански в парламента и по-добре би било да остане в парламента. Хубаво е, че в България има хора, които могат така добре да са подготвени и да вършат работа. За културата има много хубав пробив, доволен е Михалев. 

Това, което чул депутатът във връзка с войната в Украйна и колко време ще продължи тя, източникът бил един и също, като нищо не отговаряло на истината. Оказа се, че ще има война, ще има бежанска вълна, оказа се, че войната ще продължи не повече от 48 часа. Аз съм малко скептичен от информацията от службите, които получавам, коментира Михалев. 

Той не разбира каква работа върши ветото, наложено на Република Северна Македония за присъединяването ѝ в Европейския съюз. 

Още: Явор Божанков: Не са нужни предсрочни избори, коалицията е стабилна

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес