Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пеевски уволнява хора на Доган: Рамадан Аталай за разрива в ДПС

03 юли 2024, 08:30 часа
Реклама

Делян Пеевски в момента се разпорежда с ДПС като лична фирма и уволнява и отстранява хора, които са близки до Ахмед Доган. Това заяви депутатът от ДПС Рамадан Аталай в ефира на bTV.

Той обясни, че "изчистването в ДПС не е съгласувано с Ахмед Доган", както се твърди. "Отношенията между Доган и Пеевски са в разрив", каза той.

Припомняме, че през последната седмица бяха премахнати ключови лица от ДПС. Рамадан Аталай е един от тях. ОЩЕ: "ДПС не е ЕООД": Отстранена активистка пише на Доган

Аталай заяви, че Доган е притеснен от едноличното управления и едноличните решения, които се вземат в партията. Той дори пратил писмо. В него се казва, че Чакъров и Пеевски са съпредседатели и трябва да се взимат общи решения и общо участие в преговорите за правителство.

По думите на Аталай почетният председател на ДПС е наредил на  депутатите да не подкрепят кабинета на ГЕРБ. Мотивите на Доган срещу правителството били, че ГЕРБ дори не са преговаряли с ДПС за подкрепата.

"За Делян г-н Доган винаги е бил като втори баща и заради това уважение той трябва да се съобрази с мнението на визионера", каза Аталай.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес