Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Европейската партия Волт набира доброволци

27 март 2019, 10:55 часа • 1623 прочитания

Европейска партия Волт официално стартира своята кампания за набиране на доброволци, които да се включат активно в кампанията за европейските избори, съобщиха от партията.

"Като носител на новия заряд в българската и европейска политика, търсим точните и мотивирани хора, които да предадат импулса на останалата част от обществото. Вярваме, че благодарение на общите усилия можем да бъдем силна държава в силен Европейски съюз, което ще доведе до достоен стандарт на живот и добри доходи. Всеки, който е активен и проевропейски насочен гражданин и иска да помогне за промяната на България и Европа, е добре дошъл в редиците на Волт, независимо на каква възраст е и колко време може да отдели!", уточняват от политическата формация.

Става ясно, че доброволците ще се занимават предимно с организация на събития и представяне на каузите на партията пред гражданите. "Това ще им даде ценен опит в организирането на събития, сертификат за осъществената дейност, работа в екип с млади и енергични хора с европейско мислене и възможност да се запознаят отблизо с начините на правене на политика и отстояване на гражданска позиция", казват още от Волт.

Всеки, които желае, може да се запише на volt@voltbulgaria.org.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес