Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джон Бон Джоуви спаси жена от самоубийство на мост в Нешвил (ВИДЕО)

12 септември 2024, 11:57 часа • 2025 прочитания

Американската рок легенда Джон Бон Джоуви помогна за спасяването на жена, която стоеше на ръба на мост в град Нешвил (щата Тенеси) и изглеждаше така, сякаш е готова да скочи в опит за самоубийство.

Музикантът убеди жената да слезе на безопасно място и да се върне на пешеходната част на моста. Той и екипът му я забелязали да стои над парапета на моста над река Къмбърланд, докато снимали музикален клип.

Още: Джон Бон Джоуви: Съжалявам, че не се наслаждавах на рокендрол живота си

Похвали от местната полиция

Случката е станала във вторник вечерта. Малко след това полицията похвали Джон Бон Джоуви, като сподели и видеозапис.

Във видеото, публикувано от полицията, се вижда как жената се държи за парапета, докато стои на ръба от външната част на моста "Джон Сейгенталер". Други хора минават покрай нея, а малко по-надолу по моста екипът на Бон Джоуви, изглежда, подготвя снимачното оборудване. Фронтменът на групата се приближава до жената заедно с още един човек, докато останалата част от екипа му стои по-далеч.

След това се вижда как певецът ѝ маха за поздрав и се подпира на парапета близо до нея. След около минута Бон Джоуви отива при жената и с помощта на друга жена я извежда обратно на пешеходната пътека на моста.

След като жената вече в безопасност, при нея отиват и други хора, а Бон Джоуви я прегръща. Няколко минути по-късно 62-годишният музикант напуска моста заедно с нея.

Още: Джон Бон Джоуви: Не бях светец в брака си, но от наркотиците ме е страх

Димитър Радев
Димитър Радев Отговорен редактор
Новините днес