Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Ще умра на този скапан ринг, но ще нокаутирам Усик": Фюри продължава със заканите си преди реванша

25 октомври 2024, 20:11 часа • 463 прочитания

Британският боксьор Тайсън Фюри продължава със заканите към Олександър Усик. Както е известно, двамата ще се срещнат на 21 декември на галавечер в Рияд, Саудитска Арабия, а пред седмици Фюри заяви, че ще нокаутира съперника си.

Фюри продължава със "закачките"  

Фюри и Усик се срещнаха в началото на годината отново в Рияд. Тогава украинецът спечели срещата след съдийско решение и стана абсолютен световен шампион в тежка категория. Фюри обаче е категоричен, че иска да разбие съперника си в предстоящия реванш и ще "даде живота си на ринга", макар и вече да се боксира само за парите.

"Просто трябва да съм малко по-концентриран и по-умен, за да спечеля. Всеки път, когато се бия в реванш, нокаутирам опонентите си, така че очаквам да не е по-различно с Усик. Този път е моето време. Всичко, което се случва, независимо дали е добро или лошо, е урок и ние трябва да научим тези уроци като човешки същества. Всички знаем каква е целта. Това е да се нокаутираме един друг и да осигурим зрелище за феновете. Ще умра на този скапан ринг, не ми пука", заяви Фюри пред медиите.

Преди двубоя с Усик Фюри беше непобеден в 36 двубоя, а сега ще се опита да си върне световните титли. Победителят от звездния двубой ще се изправи срещу Даниел Дюбоа, който завоюва титлата в тежка категория с нокаут срещу Антъни Джошуа.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес