Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са най-лошите дни през юли 2024, първият от тях идва скоро

02 юли 2024, 22:05 часа
Реклама

Определени дати през юли тази година носят предизвикателни планетарни аспекти, които могат да донесат стрес, конфликти и неочаквани трудности. Разберете кои са тези дати и защо астролозите ги смятат за най-лошите от месеца.

5 юли 2024 г. - Сблъсък на Марс и Плутон

Петък, 5 юли 2024 г., ще бъде белязан от напрегнат аспект между Марс, планетата на действието и агресията, и Плутон, планетата на трансформацията и силата. Този квадрат може да предизвика интензивни конфликти и борба за власт и надмощие, както на лично, така и на глобално ниво. Хората ще бъдат склонни към импулсивни реакции и бурни изблици, което може да доведе до недоразумения и конфликти.

Зодиите, които много скоро ще открият нови източници на доходи

Съветът за този ден е да избягвате конфликтите и да се стараете да запазите спокойствие. Физическата активност може да помогне за пренасочване на излишната енергия, но внимавайте да не изпадате в рискови ситуации.

13 юли 2024 г. - Лунно затъмнение в Козирог

Събота, 13 юли 2024 г., носи лунно затъмнение в знака на Козирог. Затъмненията винаги са предизвикателни, защото носят край, промени и неочаквани събития. Лунно затъмнение в Козирог може да подчертае въпроси, свързани с кариерата, авторитета и отговорността. Мнозина ще бъдат изправени пред необходимостта да преосмислят професионалните си цели и стратегии.

Това е време на интроспекция и приспособяване. Вместо да се съпротивлявате на промяната, опитайте се да я прегърнете като възможност за растеж. Медитацията и воденето на дневник могат да ви помогнат да разберете по-добре процесите.

19 юли 2024 г. - ретрограден Меркурий навлиза в Рак

Петък, 19 юли 2024 г., носи завръщането на ретрограден Меркурий в знака Рак. Ретроградният Меркурий е известен с това, че причинява комуникационни недоразумения, технически повреди и забавяния. Когато е в Рак, подчертава семейните отношения и емоционалните връзки, които могат да доведат до конфликти и недоразумения в семейството.

Важно е да бъдете особено внимателни в общуването с най-близките си и да избягвате да вземате важни решения или да подписвате договори. Опитайте се да се съсредоточите върху разрешаването на стари недоразумения и поддържането на емоционален баланс.

24 юли 2024 г. - Сатурн в опозиция на Слънцето

Сряда, 24 юли 2024 г., носи опозиция между Сатурн, планетата на дисциплината и сдържаността, и Слънцето, източникът на нашата жизненост и идентичност. Това противопоставяне може да доведе до чувство на тежест, ограничение и разочарование. Може да се почувствате претоварени от отговорности или да се сблъскате с авторитетни фигури.

Този ден изисква търпение и постоянство. Опитайте се да не се обезсърчавате от предизвикателствата, фокусирайте се върху дългосрочни цели. Практикуването на търпение и дисциплина може да ви помогне да преодолеете тези пречки.

29 юли 2024 г. - Нептун с квадрат Венера

Понеделник, 29 юли 2024 г., носи квадрат между Нептун, планетата на илюзиите и измамите, и Венера, планетата на любовта и стойността. Този аспект може да внесе объркване и недоразумения по любовни и финансови въпроси. Възможни са измами или нереалистични очаквания, които могат да доведат до разочарование.

Съветът за този ден е да бъдете внимателни в любовта и финансовите решения. Опитайте се да избягвате идеализирането на хора и ситуации и да разчитате на факти и реалност. Поддържането на ясна перспектива ще ви помогне да избегнете потенциални капани.

3 зодии ще сбъднат най-съкровеното си желание до края на лятото

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес