Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Таро хороскоп за 23 октомври 2024

22 октомври 2024, 20:41 часа

Научете какво ви очаква тази сряда, 23 октомври 2024, според зодията.

Овен

Сляпото доверие на другите може да замъгли преценката ви и да повлияе на мисленето ви. Въпреки многократните усилия може да ви е трудно да се освободите от негативните мисли.

Вижте още: Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за 2025 година

Телец

Предстоящите промени носят нови възможности. Склонността никога да не се отказвате може винаги да ви води напред. Имате непоклатима вяра и преданост. Краят на егоистичните връзки и трудни ситуации е близо.

Близнаци

На семейния фронт спорното поведение на вашия съпруг може да причини психически стрес, оставяйки ви да се чувствате победени и слаби. Мислите да се откажете от всичко може многократно да минават през ума ви

Рак

Поради някакви лични причини се дистанцираш от всички. Вашите близки, семейство и приятели се борят да разберат причината за това разстояние. Всички са нетърпеливи да знаят какво се случва, но вие все още не сте готови да споделите нищо. Сегашното време е неблагоприятно и е по-добре да запазите спокойствие с търпение и сдържаност. Всяка форма на противопоставяне може да доведе до неблагоприятни резултати. Запазете мълчание засега, преценете ситуацията и насочете цялото си внимание към успеха на работата си.

Лъв

Въпреки трудностите, не се опитвайте да се оттеглите от ситуацията. Продължавайте напред с търпение и сдържаност и посрещайте предстоящите предизвикателства с решителност.

Дева

Преживели сте болката от загубата на близък човек в миналото и тези спомени продължават да тревожат ума ви многократно. Понякога се самообвинявате, независимо дали умишлено или не.

Везни

Въпреки предизвикателствата и рисковете, вие винаги сте полагали максимални усилия за изпълнение на задачите и последователно сте помагали на колегите си в работата им. Това положително мислене е ключът към вашия успех досега. Въпреки това изглежда, че настоящата ситуация повишава нивата ви на стрес.

Вижте още: Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 21 - 27 октомври 2024

Скорпион

Пред вас се открива страхотна възможност в професионалната ви област. Беше ви трудно да работите на сегашната си позиция, но сега изглежда, че наред с повишението е възможен и трансфер. И вие, и семейството ви се радвате на този успех. Всички недоразумения, които са съществували с любимия човек, също ще бъдат разрешени чрез открита комуникация. Сега полагате усилия да възстановите сладостта във връзката си, както беше преди.

Стрелец

В момента се борите да спрете негативните мисли да навлизат в ума ви. Вашият съпруг се е превърнал в източник на страдание и въпреки че не го искате, животите ви текат успоредно като два отделни бряга.

Козирог

Бързането да завършите каквато и да е задача няма да доведе до очакваните резултати.

Водолей

В живота ви има много сътресения поради различни обстоятелства. Обърнете внимание на хората и ситуациите, които ви карат да се чувствате в капан. Не позволявайте на тези условия да ви надделеят. Споделяйки проблемите си с уважаван човек, можете да намерите начини да преодолеете пречките в работата си.

Риби

Изграждането на приятелство с влиятелна жена може да доведе до положителни резултати. Има възможност за закупуване на нов дом, а появата на нова жена в семейството може да донесе радост. Може скоро да очаквате малък гост, което е вълнуващо.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес