Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Таро хороскоп за 17 октомври 2024

16 октомври 2024, 20:00 часа

Научете какво ви очаква този четвъртък, 17 октомври 2024, според зодията.

Овен

За всеки бизнес или начинание, което искате да започнете, поемете отговорност сами, вместо да разчитате на други. Бъдете внимателни, когато разчитате на други за изпълнението на дадена задача и не губете самообладание във всяка възникнала ситуация.

Вижте още: Стари души: Тези зодии носят древна мъдрост в себе си

Телец

Взаимодействието ви с всички е много добро и гъвкаво. Полагате значителни усилия, за да утвърдите своята идентичност в живота. Понякога може да се подценявате пред другите. Ако се разгневите на някого, може да ви е трудно да му простите лесно.

Близнаци

Има хора, които последователно са се опитвали да ви оплитат в конфликти и сега обмисляте да се обърнете директно към тях. Не приемате идеята да се наранявате взаимно в надпреварата за постигане напред. Дългогодишен спор за собственост продължава между членовете на вашето семейство, който е ескалирал до точката, в която може да се наложи да потърсите правна помощ. Напредването където и да е без борба е трудно; трябва да водите собствените си битки в живота и да се стремите да бъдете победители.

Рак

Сега работите усилено, за да развиете бизнеса си. Започването на ново начинание обаче може да включва някои рискове. Вземете правилните решения, за да завършите успешно работата си.

Лъв

Може да се подготвите да празнувате с приятели. Успехът на определена задача ви е вдъхнал ентусиазъм и радост. Може да има възможност за нова работа. Възможно е да получите предложение за брак от любимия. Надеждата за желано повишение и увеличение на заплатата в настоящата ви работа ви кара да се чувствате въодушевени. Има планове за празнуване със семейството и колегите. Дълго чакате да се сбъдне едно желание и по всичко личи, че скоро може да се сбъдне.

Дева

В миналото изслушването на другите е довело до значителни загуби в живота ви. Сега, вместо да разчитате на другите, вие вярвате в себе си и продължавате напред с действията си. Можете да положите усилия да поддържате баланс във всички сфери на живота си. Успехът в начинанията ви скоро ще започне да идва. В момента може да нямате сили да изпълнявате задачи сами. Поставете вашите граници във всички области. Ако някой се опита да премине тези граници, имайте смелостта да му откажете твърдо.

Везни

Ще се радвате да споделяте щастието си с другите. Всеки продължителен стрес ще се разсее, което ще ви позволи да преминете от негативни мисли към по-положително мислене. Може да помислите за преместване, което може да се окаже доста полезно за вас.

Вижте още: Пълен обрат в живота на тези зодии в края на октомври

Скорпион

Колелото на късмета е настроено да се завърти, сигнализирайки края на една трудна фаза. Може да се установи баланс във всички области на живота ви, което води до нова трансформация. Вашите действия, независимо дали са добри или лоши, със сигурност ще дадат резултати в бъдеще.

Стрелец

Повтарящите се срещи с нов човек ви изненадват. Досега го смятахте за случайност. Вашето вътрешно Аз обаче е изпращало многократно предупредителни сигнали, които сте игнорирали. Опитайте се да разберете сигналите от вътрешното си Аз. Постоянният успех и финансовата стабилност са довели до арогантност и гордост в живота ви.

Козирог

Като използвате ефективно своя остър интелект и щедрост, можете да повишите самочувствието си и да изпълнявате задачите си по-ефективно. Може да работите по нови планове, които обещават добри финансови печалби и да се стремите към успех. Бъдете готови да помагате на другите колкото е възможно повече.

Водолей

Минала ситуация ви е причинила значителен психически стрес и вие се опитвате да преодолеете тези негативни спомени. Умът ви обаче продължава да се връща към тях. Доброжелатели ви посъветваха да смените местоположението си. Може да е по-лесно да забравите тези спомени на ново място с нови хора.

Риби

Толкова сте се забъркали в проблем, че изглежда трудно да намерите изход. Това създаде много напрежение в семейството ви. Ситуациите обаче започват постепенно да се нормализират

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес