Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за 07 май 2024

07 май 2024, 05:30 часа
Реклама

Овен

Ценете това, което имате. Можете да работите върху любовта по начин, който изгражда и осигурява връзката ви – планирайте нощни срещи. Говорете за бъдещето. Стремете се към интимни моменти, които създават нови спомени, които ще останат за цял живот.

Телец

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 06-12 май 2024

Какво искаш от една връзка? Време е да помислите за нещата, от които имате нужда в любовта. Ако сте необвързани, създайте списък с желания за чертите, които желаете в даден човек, и след това направете списък с това, което предлагате. Станете кристално ясни за вашите желания. Това е моментът, когато законът на привличането започва да работи за вас и е толкова добър.

Близнаци

Не се забивайте в миналото. Хората правят грешки и може да тайте злоба срещу човек, когото обичате. Негодуванието е враг на вашето щастие, особено ако знаете, че дълбоко в себе си искате да бъдете с този човек. Избутайте егото си настрана и се съсредоточете върху любовта, която се надявате да споделите. Можете да намерите начин да простите, дори и да не можете да забравите.

Рак

Приятелите могат да бъдат катализаторът да намерите човека на вашите мечти. Може да ви запознаят с единствения човек, когото не сте очаквали да срещнете чрез добър приятел. Ако сте поканени да излезете на вечеря или на светско събитие, игнорирайте интровертната си страна и приемете. Следващите два дни са идеални за случайни срещи, които водят до влюбване.

Лъв

Самоуважението и взаимното уважение са толкова важни за трайните връзки. Когато чувствате, че сарказмът или начинът на говорене на партньора ви са досадни, кажете нещо по-рано, отколкото късно. Не искате да оставите навика да расте, така ще е много по-трудно да го промените. Изразете тази чувствителност, преди да стане повече, отколкото наистина можете да понесете.

Дева

Вие сте нетърпеливи да научите нещо ново за истинската любов и затова искате да се заровите в темата с партньора си не само от гледна точка на връзката, но и от логическа и образователна гледна точка. Четете книги по темата - изследвания върху въздействието на любовта върху другите и как тя се проявява в определена динамика. Начинът, по който научавате за любовта, може да подобри връзката ви, защото я разбирате по-добре.

Везни

Тайните могат да бъдат забавни за споделяне и бърз начин да се сближите с вашия партньор. Не се заблуждавайте обаче от силата на споделеното интимно преживяване. В новите връзки все още искате да създавате спомени, които да ви помогнат да се опознаете по-добре сега. Миналото може да бъде уместно до известна степен, но това, което има значение, е кой се развивате, за да станете в бъдеще.

Скорпион

Готови сте да направите скока и да влезете в нова връзка. Началото на фазата на медения месец се чувства магически и ви дава искрица надежда, че любовта може да се появи отново. Това е прекрасно време на удоволствие и радост. Ще искате този момент да продължи вечно и докато идва и си отива, наслаждавайте му се, докато трае.

Стрелец

Да правиш неща за партньора си е толкова прекрасно нещо. Искате да знае, че ви е грижа и как се чувствате в процеса. Готови сте да опитате нещо ново и да върнете елемента на изненада във връзката. Картичките и цветята не стават. Така че опитайте пикник в задния двор или танц под лунната светлина.

Козирог

Флиртът може да бъде толкова забавен с правилния човек. Вие сте в прекрасно настроение да разпалите кръвта на партньора си и да го накарате да се изчерви! Покажете сладката си страна. Уязвимостта също може да бъде много привлекателна.

Още: Тези зодии са орисани от звездите да бъдат щастливи в любовта

Водолей

Време ли е да представите партньор на вашето работно място, домашен любимец, приятели или родители? Може да се почувствате готови да преминете през този мост в началото на седмицата. В зависимост от семейната ви ситуация, това може да бъде забавен или труден момент за вас. Споделете своите мисли и идеи с половинката си. Вижте как се чувстват и как да накарате въведението да протече възможно най-гладко.

Риби

Инвестирането в любов е прекрасно нещо, но има едно предупреждение. Може или не можете да си върнете това, което сте дали. Може да откриете, че любовта ви не е реципрочна. Отварянето на сърцето ви оставя отворени за нараняване, но може да бъде и възнаграждаващо и основополагащо изживяване.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес