Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

2-ри октомври: Най-мистичният ден в годината носи финансов възход за тези зодии

28 септември 2024, 06:00 часа

На 2 октомври ще се случат едновременно две важни астрологични събития – слънчево затъмнение и новолуние. И Луната, и Слънцето ще бъдат във Везни.

Кои други зодии трябва да се подготвят за трансформация във финансовия сектор? Проверете бързо вашата зодия – може да имате късмет!

Вижте още: Есенен хороскоп за 2024: Ракът да се готви за вихрушка от промени, Водолеят започва нова глава

2 октомври – най-мистичният ден в годината

През този ден ще ви бъде трудно да избегнете напрежението в общуването, дори и с близките ви. Енергията на предстоящите трансформации (лични и глобални) няма да ни позволи да седим неподвижни.

На този ден всички зодии трябва да помнят, че истината винаги е по средата. Не бъдете твърде радикални в убежденията си! Везните винаги се стремят към баланс; в такъв период не бива да вървите срещу природата им.

Рак

Раците знаят по-добре от всеки друг, че Новолунието е чудесно за започване на нови проекти. Никакво слънчево затъмнение няма да наруши плановете им.

Първо, този кардинален знак е особено чувствителен към събития, които се случват по оста Овен-Везни. И най-близкото слънчево затъмнение буквално „бъчви“ от енергията на тази смес от огън и въздух.

Второ, Марс ще бъде в Рак по това време. Благодарение на бързата енергия на Марс нещата ще се оправят за Рака.

Овен

Още един кардинален знак, че е време за промяна. Овен, ще можете да блеснете публично благодарение на активните си действия. Но има важно условие: не прекалявайте!

По време на периода на затъмнение Марс, вашата управляваща планета, ще бъде в квадрат със Слънцето. Тази позиция ще ви даде всички необходими ресурси за постигане на желаните цели.

Важно е обаче да запомните, че енергията на Везни "задава темпото" на трансформацията. Погледнете по-отблизо знака на сестрa си: ще се възползвате особено от техните аналитични умения и умения за планиране.

Вижте още: Най-щастливите дни през октомври за всяка зодия

Скорпион

Фиксираният Скорпион не обича внезапните промени. За тяхно щастие се очакват малки промени във финансовия сектор. В този момент можете да получите повишение или да получите приличен бонус. Не е изключена възможността за отваряне на паричен поток чрез партньор.

По време на затъмнението Венера ще бъде във вашия хороскопски знак и ще преминава през седмия дом на партньорството. Време е за празнуване!

Но не се заблуждавайте от лесните пари: по-добре е да спестите нещо „за черния ден“.

Везни

Този период ще даде на Везните тайни знания, които ще им помогнат по-късно в живота. Ако Везните могат да се съсредоточат върху себе си и своята енергия, тогава те очакват материални и духовни дарове от Вселената.

Спрете да губите време за неща, които не ви водят по пътя на вашата съдба. Решителните действия не са характерни за Везните.

Но се опитайте да подготвите подробен план за постигане на целите си: дори няма да забележите колко бързо ще се сбъднат.

Дева

Деви, пригответе се за период на парадокс. Не сте склонни към импулсивни действия, но те са тези, които ще ви доведат до успеха. По време на затъмнението Меркурий, вашата управляваща планета, ще бъде в квадрат с Марс, което ще добави импулсивност към вашите действия.

Традиционно в астрологията шести дом се свързва с теми за работа и кариера, както и със земни Деви. Домът ви ще бъде изпълнен с енергията на Везни.

Може би предстоящото затъмнение ще окаже дори по-голямо влияние върху вас, отколкото върху самите Везни. Използвайте тази възможност за духовно и материално израстване!

 

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес