Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 28 септември 2024 г.

27 септември 2024, 20:05 часа

На 28 септември 2024 г. една зодиите задължително трябва да направи малка промяна Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за събота.

Още: Месечен хороскоп за октомври 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 23-29 септември 2024 г.

Тази събота не се надскачайте. Вашите постижения сега няма да учудят никого, а вие се стремите към признание, а не към ефективност. 

Дневен хороскоп за Телец

Тази събота рискувате да бъдете изпреварени от съперник, ако забавите още малко действията си спрямо обект на чувствата Ви. Действайте бързо.

Дневен хороскоп за Близнаци

Тази събота поглезете душата и тялото си с нещо хубаво и малък подарък. Отдавна не сте правили нищо за себе си. Време е да наваксате.

Дневен хороскоп за Рак

Тази събота може да се окажете много далече от мислите на любимия си човек. Помислете добре какво е довело до това и как ще действате от тук нататък. 

Още: 4 зодии, които често се събират с бившите си

Дневен хороскоп за Лъв

Тази събота не дърпайте дявола за опашката. Сега не е моментът за промени или за доказване на качествата Ви. Изберете смиреността.

Дневен хороскоп за Дева

Още: Есенен хороскоп за 2024: Ракът да се готви за вихрушка от промени, Водолеят започва нова глава

Тази събота оставете на другите да водят парада. Може много да Ви е иска да сте на челно място, но точно сега това няма да е във ваша полза. 

Дневен хороскоп за Везни

Тази събота всяка по-силна дума или крайно изказване ще бъдат дълго помнени. Помислете добре дали това ще е полезно за вас. Имате ли нужда от нови проблеми?

Дневен хороскоп за Скорпион

Още: Кои зодии се славят с най-силната интуиция?

Тази събота някой ще иска да стане част от живота ви. Не се ласкайте прекалено, а проучете с какъв човек предстои да си имате работа.

Дневен хороскоп за Стрелец

Тази събота за вас ще е много добре да направите някаква промяна. Дори това да бъде разместването на стол или маса в дома ви - пак ще Ви повлияе добре.

Дневен хороскоп за Козирог

Още: През октомври: За кои зодии ще ври и кипи?

Тази събота няма да Ви се иска да общувате с много хора. Намерете си извинение или просто бъдете искрени и признайте, че не сте в добро разположение на духа.

Дневен хороскоп за Водолей

Тази събота се осланяйте на добрите стари традиции, що се отнася до домакински дейности. Не се товарете с излишна работа, не мийте прозорци. 

Дневен хороскоп за Риби

Тази събота не тръгвайте с голяма кошница за очаквания. Няма как всеки ден да е вълшебен и другите винаги да са ниво. Важното е вие да бъдете. 

Още: Какво ще донесе 2025 г., годината на Зелената горска змия

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес