Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Испания - Италия: Кога и къде да гледаме дербито на Евро 2024?

20 юни 2024, 20:00 часа
Реклама

Два от големите грандове на ЕВРО 2024 - Испания и Италия, излизат тази вечер (20 юни) един срещу друг в големия сблъсък от "групата на смъртта" B на турнира. Двубоят ще се изиграе на стадион "Фелтинс Арена" в Гелзенкирхен и ще бъде ръководен от словенеца Славко Винчич.

ОБНОВЕНА: Нелеп автогол прати Испания на 1/8-финалите на Евро 2024 (ВИДЕО)

Испания - Италия на Евро 2024: Начален час и ТВ

Испания и Италия стартираха с победи кампаниите си на Европейското първенство, побеждавайки съответно Хърватия и Албания. "Ла Фурия Роха" остави в миналото "тики-така" и превключи към "вертикален" футбол, докато Италия загърби запазената си марка "катеначо" за по-атакуващ футбол.

Испания - Италия

В колко часа започва дербито в "групата на смъртта"

Двата отбора са устремени към първите две места в група B. Хърватия почти обърна Албания, но изпусна победата в края. Ключовият сблъсък между Испания и Италия, който никой не може да си позволи да загуби, започва в 22:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи мача Испания - Италия

Големият мач между Испания и Италия ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Телевизиите, които ще излъчват спектакъла, са NOVA, DIEMA SPORT 3, БНТ 1 и БНТ 3. Също така можете да следите развоя на мача Испания - Италия НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ОЩЕ: Пълна ТВ програма за Европейското първенство по футбол

Прогнози за Испания - Италия

Двубоят се очаква с огромен интерес от футболните фенове, а в "Студио Actualno" предложиха и прогнози за сблъсъка. Какви точни резултати прогнозира спортният екип на предаването за ЕВРО 2024 - гледайте във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес