Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЕВРО 2024: ТВ програма за мачовете днес - 24 юни

24 юни 2024, 08:53 часа
Реклама

В понеделник вечер ще се изиграят последните два мача от група „В“ на Европейското първенство по футбол, което се провежда в Германия. Испания вече си осигури класиране за 1/8-финалите на надпреварата, но останалите три тима имат всички шансове да достигнат до елиминационната фаза.

Програма мачовете на Евро 2024 за 24 юни

Преди изиграването на последните мачове в група „В“ Испания е еднолично на първо място с 6 точки. На втора позиция е отборът на Италия, който има три пункта в актива си. Третото място е за националния отбор на Албания, който е с една точка, колкото има и последния - Хърватия. За елиминациите се класират първите два тима от всяка група, както и четири от шестте най-добри трети отбора.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ЗАЩО ВЕЧЕ НЯМА РАННИ МАЧОВЕ НА ЕВРО 2024?

Дните до Евро 2024

Албания - Испания

Лидерът в класирането Испания среща състава на Албания в последния си мач в групата. „Двуглавите орли“ ще търсят добър резултат в срещата с вече класиралите се иберийци, за да опитат да продължат напред. Мачът между двата тима е на 24 юни от 22:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема и Диема спорт 3.

Хърватия – Италия

Хърватия пък ще трябва да търси задължителна победа над Италия, ако иска да съхрани шансовете си за класиране в следващата фаза на турнира. Двубоят между двата тима също стартира в 22:00 часа на 24 юни и ще бъде предаван пряко по БНТ и БНТ 3. Може да намерите репортажи и новини от двата мача в спортната секция на Actualno.com.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ЗАЩО ВЕЧЕ НЯМА РАННИ МАЧОВЕ НА ЕВРО 2024?

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес