Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Белгия - Словакия на Евро 2024: Кога и къде да гледаме мача?

17 юни 2024, 07:15 часа
Реклама

Националните отбори на Белгия и Словакия излизат днес (17 юни) един срещу друг в първи мач от група Е на Европейското първенство по футбол в Германия. Двубоят ще се изиграе на стадион "Дойче Банк Парк" във Франкфурт, а главен съдия на мача ще бъде турчинът Халил Умут Мелер.

ОБНОВЕНО: Сензация! Белгия падна от Словакия след 2 отменени гола на Лукаку (ВИДЕО)

Белгия - Словакия: Начален час и ТВ

Белгия вече не разполага с онази "златна генерация" от миналото десетилетие, която изведе страната до върховете на световния футбол. Въпреки това тимът има един от най-добрите футболисти - Кевин де Бройне, а съставът е воден от нов треньор - Доменико Тедеско.

Кевин де Бройне

В колко часа започва мачът

Словакия е считан за отбор в сянка на Евро 2024, като попадна в непредвидима група с Румъния и Украйна, в която са възможни всякакви сценарии. В първия си мач словаците се изправят срещу фаворита в групата Белгаия, а двубоят е насрочен за 19:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи срещата

Сблъсъкът между Белгия и Словакия ще бъде излъчен пряко в българския телевизионен ефир. Телевизионните канали, които ще предават мача, са DIEMA и DIEMA SPORT 3. Ако нямате възможност да гледате двубоя по телевизията, то можете да проследите Белгия - Словакия НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ВИЖТЕ пълна ТВ програма за мачовете от Евро 2024

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес